keskiviikko 28. elokuuta 2013

ti-ke tokoilut

Nyt ollaan erityisesti tehty ruutua ja ohjattua sinne vasemmalle. Yksikseni olen sitten näprännyt luoksetulon stoppeja + maahanmenoja, merkin paikkaa nakustellut, seuraamispätkiä, tunnaria, kakeja yms. Nyhrännyt siis..

Tänään illalla tehtiin kentällä ensin vähän seuraamista ilman käskytystä. Ihan vaan periaatteella kun se nyt tulee yleensä ekana kehässä :D

Sitten ruutu jossa pitkästä aikaa oik. lähetys. Hyvin meni merkille. Ruudussa itse hölmöilin ja huusin seis vaikka oli ihan etulinjassa.. Toisella parempi enkä pysäytellyt :D

Ohjatussa vas. haku. Tehtiin samalta merkiltä mistä ruutuun lähetys ja oli ihan poikittain merkin takana oikealle. Lähti kuitenkin super hyvin vasemmalle! JEEE!! Pieni paniikki heräsi pitäisikö kuitenkin tehdä vielä myös oik. haku. mutta Outi sai vakuutettua ettei tarvitse :) Pikkuhiljaa se alkaa oikeasti kuunnella!

Tunnarissa kapuloita 6 ympyrässä. Kisanomainen mutta kun ottaa kapulan vahvista pidä käskysllä kun on alkanut taas purra niin paljon. Otti tunnarin nätisti ja pidä käsky oli varmaan turha mutta sanoinpa silti.. Haisteli tosi hyvin!

Enää pari yötä siihen kokeeseen ja alkaa jo tulla paniikki :D

1 kommentti:

  1. Se oli hieno ohjattu!! Ja jos haluut ihan välttämättä tehdä vielä sen oikean ennen koetta, niin käydään huomenna iltapäivällä kentällä ;)

    VastaaPoista