keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Aamutokoilut

Tänä aamuna oltiin vähän isommalla porukalla Vuorelan koulun kentällä. Paikalla siis Kirsi O., Kirsi A., Outi, Anne, Veera ja minä.

Kepolle ensin ruutu. Nyt päätin etten palkkaa merkkiä ensin enkä vie lelua valmiiksi ruutuun. Nyt sentäään kerroin koiralle että ruutuliike. Merkille meno ei kauheen hyvä. Pääsi vähän ääntä ja jäi seisomaan melko poikittain merkin taakse. Irtosi myös ruutuun ekasta käskystä, mutta tuli oikeasta sivusta ruutunauhan yli. Palkkasin kuitenkin ihan ruudun vas. reunaan. Nyt kun se sinne irtoaa niin pitää treenata oikeasti se paikka!!

Sitten seuraamista mistä käännöksistä palkkaa. Mulla kilisi pallo taskussa joten ei hoksannut namia vas. kädessä vaan kyttäsi mistä se pallo tippuu.. :D Paikka saisi ehkä kuitenkin olla aavistuksen taempana edelleen joten mietin piäisiö palkata vas. mahdollisimman taakse. Kontakti ja asenne oli hyvä tänään :)

Tunnari oli ihan loistava. Matka oli ehkä vajaa 10m. Kapulat rivissä ja enemmän kuin 6. Meni hienosti ja malttoi rauhassa haistella ja nappasi heti oman. Palkkasin vauhdista.

Ohjatussa oikean haku. Kisamainen liike. Merkille meni taas vähän epämääräisesti. Hyvin lähti oikealle mutta kyttäyslaukalla tuli takasin. Noutojen palautukset on kyllä jotain typerää!! Tästä erikseen vielä pitää treenata pelkkiä kapulan kanssa sivulle tuloja, jää niin helposti vinoon.

Luoksetulossa halusin palkata seisomisen. Reagoi hyvin ja pysähtyi napakasti mutta itse annoin käsimerkin liian myöhään. Otin vielä maahanmenon mikä ei ole kovin kummoinen mutta olkoon :D

Paikallaoloissa istumisessa oli kääntynyt lonkalleen :O Pitää varmaan seurata että olihan joku viiraus tms.. Ettei vaan ole kipeä. Pitäisi taas hierotuttaa oikeasti tuo koira!

Paikalla makuussa lonkalleen.. Jos ne namit jättää sen nenän eteen haisemaan niin ei käänny mutta muuten sitten näköjään kääntyy.. En tiedä oisko liikaa jos palkkais leluun. Mietitään!


Kepon hyppynouto heinäkuu 2013Ei kommentteja:

Lähetä kommentti