perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ryhmän tokotreenit

Majalla ryhmän treeneissä. Kepon kanssa merrki+ruutu, hyppynouto,tunnari, seuraaminen ja ohjattu.

Ensin ruutua ja merkkiä. Merkki erillisenä ensin pallolla palkattuna. Sitten lähetys tyhjälle merkille. Siitä yritin lähettää ruutuun mutta korjaili merkin paikkaa. Olin itse tässä aika huono kun en missään vaiheessa maininnut ruutu sanaa ollenkaan joten voisi varmaan merkkuuttaa tätäkin liikettä. Irtosi lopulta ruutun ja palkkasin sitten siitä.

Toinen ruutu odotin että tarjoaa oikealle paikalle joka tämäkin typerää kun mun piti lopettaa se paikan tarjoamisen odottaminen.

Kolmas ruutu hyvä kun jätin merkintaakse rintama suunta ruutuun päin ja lähetin lelulle. Nyt on tehtävä näitä merkistä irtoamisia niin että ruudussa lelu. Outi sanoi että merkki on yleisesti ottaen parantunut mikä on hyvä!


Hyppynoudossa itse heitin ensin päin persettä ja ihan oikeaan reunaan mutta hienosti Kepo haki takaisin päin hypyn. Palkka hypystä. Myös yksi "palkaton" hyppynouto ja hienosti pysyi kapula suussa!


Tunnarissa ei taas haistellut ensin ollenkaan ja toi väärän. Lähetin uudestaan kapuloille ja toi oman.

Tähän tauko.

Tunnarilla aloitettiin taas toinen kierros. Parempi mutta puri taas kapulaa. Pitäs palkata nopeammin kun palkka tulee haistelusta.

Ohjattu ja merkille ensin hetsaten. Oik.haku missä ensin yritti keskikapulalle. Pysäytin ja korjasin. Hyvin haki. Kapulat oli nyt 7m ja 10m joten täydessä matkassa mutta vähän leveämmin. Pitää kyllä laittaa vielläkin leveämmin sillä tuppaa kaartamaan liian nopeasti vieläkin!

Stten vein merkille ja taas oikea haku. Oli hyvä.

Merkille vienti ja vasen. Missä taas tarjosi ensin ruutuun mikä oli minun vas. puolella. ARGH. Sitten kun sain kapulalle nii kokeiltiin uudestaan ja Kepo vaan oletti että nyt on pakko tulla oik.haku ja ampui vaan oikealle. Kerpele! Tässä pitäsi tehdä kuuntelu treeniä!!

Seuraamista lelukädessä jotta työskentelisi vähän paremin kun nyt taas hiimaillut seuraamisessa.

Nyt taas tuntuu että ei me varmaan ikinä päästä sinne EVL kun tunnari,ruutu ja ohajttu kusee.. HUOH!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti