keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Tokoilua

Alun perin suunnitellut agitreenit muuttuivatkin tokotreeneiksi ja olipa pitkästä aikaa vallan hyvät tokotreenit.

Tehtiin ensin merkkiä kun haluttiin näyttää Outille banaani kaarros merkille mentäessä. Saatiinkin siihen sitten ratkaisu viedä lelu merkin taakse ja niin se sinne sitten suoraan mennä puksutti :)

Luoksetulossa palkka seisomisesta kun kisoissa varsinkin on alaknut vähän lipsua.. tai voisi pysähtyä terävämminkin. En kerennyt kuin korjata omaa asentoa niin koira veti liinat kiinni jo ennen merkkiä. HUPS :D Ei tässä ainakaan nyt mitään ongelmaa.

Tähän väliin tauko.

Jatkettiin ruudulla jossa taas yritettiin sitä paikkaa lähempää, mutta taas sain todeta ettei se siitä läheltä mene sinne ruudun takaosaan vaikka kuinka sitä hinkutettas. Sitten kun tehtin pitkältä matkalta niin juoksee takaosaan. Tein taas niin että rintama suunta ruutuun päin ja loppuun yksi niin että rintamasuunta minuun päin. Eiköhän tämä tästä :)

Tunnari meni taas kyllä niin ketuiks.. Maisteli ja nosteli kaikkia.. Se pirulainen vielä tietää millon sillä on väärä koska se ei tule perusasentoon vaan tuo sen kapulan eteen ja tiputtaa ja lähtee jatkamaan.. ARGH! Nyt tehtävä päivittäin taas haistelun vahvistamista jonolla.

Ohjatussa haettiin vasenta. Merkille ensin palkka mutta Kepo ei huomannut sitä.. Piti käydä sitten auttamassa :D Sen jälkeen merkille lähetys ja vasen haku josta koira ampui ruutuun. Vähän helpotin ja löysi sitten vasemman. Loput vein merkille ja toinen vas. haku paljon parempi. Loppuun vielä oikean hakeminen missä meinasi mennä keskikapulalle mutta sain sen onneks estettyä.

Loppuun vielä jääviä. Maahanmeno hyvä, istumisessa jäi seisomaan eli näitä vahvistettava ja seisomisesta halutaan napakampi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti