lauantai 20. heinäkuuta 2013

Perjantain tokot

Meidän ryhmän tokotreenit Kasurilan ala-asteen kentällä.

Kepon kanssa tehtiin ruutua, missä sitä paikkaa edelleen hinkataan.. Pallo palkka laitetaan pois nyt joksikin aikaa ja ruutuun mennään palkkaamaan namilla. Jos koira jää etulinjan päälle ei anneta sen itse tarjota paikkaa vaan viedään oikealle paikalle. Lelulle juoksutuksia yliruudun ja paikan näyttöjä tehtävä paljon.

Seuraamisessa juoksu käännöksiä ja mun pitää juosta reippaammin! Vähän aukeaa ja täykkäreissä irtoaa koska teen ne ulos päin ja näitä tehty todella vähän! Treenataan siis :)

Ohjatussa oikean nouto. Teki hyvin mutta kun yllätyksenä otinkin loppuun saakka niin syljeskeli kapulaa ja oli todella huolimaton. Toinen parempi. Vasemmalle laitettaessa oli niin kiinni oikealla ettei meinnannut lähteä vas. ollenkaan. Putkiaivoja nuo miehet ;)

Merkki onkin pieni murheen kryyni.. Sinne mennään joko hirmuisella banaanimutkalla tai jos siellä on lelu niin kyttäämällä.. HUOH! Tehtiin sitten kilpajuoksuja ja kokeillaan nyt niitä.

Odotan kyllä innolla sitä Oilin koulutusta jos sais hyviä vinkkejä näihin ongelmiin.

Outin kanssa syyskuulle suunniteltu yhteistä EVL reissua :) ja ihan vaan tason tsekkaus, ei tulos tavoitteita!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti