tiistai 9. heinäkuuta 2013

EVLn liikkeiden tsekkaus

Sunnuntaina kävin Katjan kanssa katsastamassa EVL liikkeet läpi ja samalla sain niihin hyviä vinkkejä.

Seuraamisessa hitaassa käynnissä oli suora ja muuten aukesi ulos. Nyt hidasta käyntiä apuna käyttäen suoristetaan se koko seuraaminen. Minun pitää opetellä kääntymään oikealle käännökset paremmin sekä juoksukäännökset. Lisäksi olen itse ihan mutkalla ja jäkitän paikalla käännöksiin vasemman käden. Muutenkin taas tarkempaa tekemistä etten anna koiralle sataa vaihtoehtoa vaan asiat tehdään aina tietyllä tavalla tarkottaen siis paikkaa, kontakti yms..

Zssa ohjaajan ensin taas opeteltava kävelemään ja miettimään oma kävelylinja. Koira ei saa tulla ohjaajan linjalle. Istuminen hidas mutta muuten ok, seisomisssa jäi vinoon ja maahanmenokaan ei tainnut mikään kaksinen olla. Siinä kyynärät jäi ylös. Joten näitä pitää nyt treenata. Seuraamista vahvistettava.

Luoksetulossa levoton jätössä. Seisomiseen reagoi mutta olisi voinut pysähtyä terävämmin. Maahanmeno tosi huono.


Ruudussa nyt erityisesti paikka treeniä!! Eikä vielä merkin kautta! Paljon paikkaan varmuutta ja erikulmista lähetystä niin että koira menee aina oikealle paikalle. Sitten matkaa jolloin koiran rintamasuunta aina ruutuun päin ja ohjaaja lähettää koiran ja ruudun välimatkasta ja koiran tasolta. Ruudun paikasta ei lipsuta.

Ohjattu oli yllättävän hyvä! Kepo oli aika kiinni kapuloissa mutta silti meni hienosti merkille. Lähti hyvin oik. ja palauttikin yllättävän hyvällä vauhdilla. 

Hyppynoudossa päästi äänen lähtiessään. Muuten ihan ok.

Tunnaria ei osannut sitten millään.

Kakeissa ei liikkunut mutta istumiset jää edelleen vajaaksi.

Loppuun vielä treenattiin sitä ruudun paikkaa, hyppynoudon vinoja hyppyjä, jotka muuten vaikeampia kun kapula oikealle vinossa ja tunnaria.

Kylläpähän tuli taas sellainen olo että jospa tuota hetken vielä odottais ennen sitä EVL:n starttaamista... HUOH!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti