tiistai 7. lokakuuta 2014

Pihahumppaa..

Muutamana aamuna ennen koirien aamulenkkiä oon tehny Kepon kanssa pienen pätkän seuraamista. Koira on sopivasti kierroksilla ja tänään alkoi jo tuntumaan että saadaan vähän "elämän iloa" tähänkin liikkeeseen :) (sillä pääsi jopa ääni ;) Hups! ) Nyt olen ollut tarkka palkkauksen kanssa että palkka itsensä ensin pomppimalla mua vasten + kehun ja sit vasta nami/lelu.

Illalla pihassa pieni poljettu tarkkuusruutu josta eka ilmaisu oli tassu ja kun en reagoinut niin luopui kolikosta ja jatkoi etsimistä. Kun tuli taas kolikolle naksautin vaikka ei ilmaissutkaan. Palkkasin heittämällä namin kauemmas ruudusta ja annoin mennä takaisin etsimään jolloin ilmaisi maahanmenolla :) jesh!! Tein vielä toisen missä vaihdoin kolikon paikkaa ja hienosti löytyi ja ilmaisi!

Tehtiin myös pudotettu esine. Missä yhdessä vietiin lelu päätymetsään ja pihasta lähetin noutoon. Nyt tein ensin naksulla vain esineen pitoa jotta ei tapa/mälvää sekä palkkasin itse pudotuksen palautukset leluun jotta ei pitäisi esinettä leluna.


Huomasin että olen taas tunkenut kalenterin täyteen treenejä vaikka sovin itseni kanssa ettei mistään saa ottaa enää stressiä! Miksi niistä päivistä kun koira käy vaan lenkillä tulee huono omatunto?!


Kepo kesällä -14 (Kuva Veera Waarna)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti