tiistai 1. syyskuuta 2015

Jälki ja pihatottista

Hertan kanssa sipulipellolla ja meillä eka jälki mulloksella. Vajaan tunnin vanha ja kokonaan namitettu paitsi ne kulmat ja jäljellä 3 esinettä.

Alkuun halusi jostain syystä lähteä ihan väärään suuntaan. Alusta oli meille tosi vaikea. Kun löysi jäljen ,kulki hiukan jäljen sivussa. Ja tajusin että vieressä meni jonkun toisen edellispäivänä poljettu jälki. Kulmassa oli hukassa eikä meinannut uskoa itseensä.  Nenä teki kyllä koko ajan aktiivisesti töitä koska Hertta kuuli mun selän taakse asti sen tuhinan eli koko ajan yritti itse ratkaista! Ekan esineen ilmaisu oli huono ja lisäksi vielä itse olin huono mut tästä viisaampana seuraaville esineille. Muut ilmaisut parempia ja nyt olikin puhe että jättäisi sen purkin ainakin joistain esineistä pois koska vähän tuppaa tyrkkäämään esinettä pois purkin päältä. Esineiltä lähdöt parhaimmat ikinä. Vaikea ja uusi alusta meille mutta varmasti tuo varmuutta taas nurmelle. Alusta vaihdoksia pitäisi päästä tekemään useammin mut ihanaa että mielentila on löytynyt jäljelle sekä ohjaajalle että koiralle. Nyt vois alkaa tehdä muutamia tyhjiä jotta ruuan arvo nousisi kun ei edelleenkään syö kaikkia.

Illalla tottista pihassa. Seuraamista nyt lelulla ja osaa jo korjata jos meinaa aueta. Luoksetulon loppua ihan läheltä ja noudon luovutusta. Tähän lisäksi toki irroituksia! Pitäisi pitää tottikset aavistuksen lyhyempänä tai tauottaa enemmän jotta saadaan asenne säilymään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti