sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Aurinkoiset aamutreenit

Uppikselle vähän irroituksia ensin. Nyt kun lelu oli maassa niin meinasi kääntyä haukkumaan vähän minuun päin. Tarvii siis ehkä sen apparin jatkossa :) Kaks kertaa jouduin sanomaan että hyi. Muuten irrotti puhtaasti. Vähän jo jopa ennakoi enkä oo varma onks se jo huonojuttu..

Uppikselle esinesuora. 7 esinettä. Alkuun ilmaisi hyvin. Mutta kun alettiin heittää ruuat seuraavaan askeleeseen niin tarkisti aina onko siellä ruokaa. Palkattiin sitten vain esineeseen. Mitä enemmän esineitä sitä porsaammaksi se alkoi tulla ja loput kaksi ottikin sitten taas suuhun ja heitti jäljen viereen. Viimeinen esine sitten "tapeltiin " eli minä sanoin ettei käy ja Uppis vaan törkeästi esinettä maisteli. En oikein tiiä miten sille asiasta sanoisin ettei se vetäs hernettä ja jättäs ilmasematta mutta ilmaisis kuitenkin kunnolla. 

Tottiksessa oli ilo huomata että seuraaminen oli mennyt eteenpäin. Lelu oli nyt parempi ja mun pitää muistaa että kun alkaa väljetä niin väistän "alta" ja palkkaan korjaamisesta.

Kepolle esineruutu josta eka esine näöllä ja toi tosi hyvin. Sitten se ottikin hajun jäniksestä joka juoksenteli ruudussa :D sitten toinen esine olikin melkoinen työvoitto. Huh! 


Poikia hymyilyttää treenien jälkeen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti