torstai 12. helmikuuta 2015

Tokoa yo

Tanjan ja Sarin kanssa yo:lla. Hirveen liukasta joten kaikki vauhtiliikkeet oli jätettävä tekemättä. Treenisuunnitelma alunperi oli tehdä palkatta kaikki noudot +luoksetulo+ Z josta istumisesta palkka, koska ei pystynyt tehtiin sitten suora luoksetulo,kaket, tunnari ja Z jossa palkka istumisen merkintakana.

Kepo:

Suora luoksetulo lyhyellä matkalla. Tässä ei mitään ihmeellistä..

Kaukot joissa maahanmenot HITAAT. Kiva että ajattelee mut ihan paskaa että himmailee noita kyynäriä.. Nyt varmaan tehtävä läheltä ja palkattava paljon.. sit ahistella sitä että jättäs niitä ylös niin pääsis huomauttamaan.

Tunnarissa "kyykkypalkkaus" palautuksesta. Ennen tunnaria huomasi purutreenit ja meni ihan tiloihin :D Vaihdettiin lähetyssuuntaa ja teki ihan paskan tunnarin. Toi 2x väärän joista ekasta vielä palkkasin.. Sit pistin sen miettimään pois ja  uudestaan lähetys niin toi oman. Toistolla teki tosi hyvin. Mut vasta toistolla.. En tykkää!

Z( s-m-i) Seuraaminen aloitettiin peruuttamalla samoin käännöksien jälkeen. Seisominen ja maa ok. Istumisessa alkoikin sitten nostella jalkojaan vaikka edellisenä iltana hinkattiin pihalla sitä merkin tuijottamista.. EIII!! En kestä että nämä jutut ei sitten kuitenkaan kanna liikkeisiin..

Paikalla olot: istuminen muuten ok mutta jalat luisti ja joutui korjailemaan joten vähän epäreilua minulta.. Makuu muuten jees mutta nousi sairaanhuonosti pa. Kylläpä taas luotto koetta ajatellen..


Uppis:

Seuraaminen, seisominen ja tarjoamisen kautta maahanmenoja. Kosketusalusta mitä vois jo alkaa siirtää ehkä kauemmas. Luoksetulossa Tanja piteli ja Uppis kiljui paniikin omaisesti.. Tässä puhuttiin että vois oottaa että rauhoittuu ennen päästämistä ja minä en saa provosoida mitenkään lähtöä vaan olen rauhallinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti