perjantai 6. helmikuuta 2015

Keskiviikko tokot & pentutreffit

Tanjan ja Sarin kanssa yo:lla.

Uppis teki seuraamista, perusasentoja, eteentuloa, maahanmenoa ja luoksetulon.

Eteentulossa Tanjalta hyvä neuvo ettei kannata opettaa ihan niin lähelle kun nyt teen, sillä tulee törmäämään. Luoksetulo oli taas hassu kun Uppis kiipee niskaan :D


Kepolle kuuntelu ruutua, ohjattu, seuraaminen, häiriö perusasentoja, tunnari ja kaukojen eka seisominen.

Ruutuun lähetykset keskeytettynä eli ISTU kesken matkan. Molemmilla kerroilla koira meni maahan mutta en korjannut (juu en tiedä miks). Normi ruutuun lähetys ja ei kyllä nuo aiemmat pysäytykset vaikuttaneet mitenkään. Paikka ok mut jos teen jotain erilaista niin haluaisin et koira edes jotenkin reagois.. No mietittiin johtuiko reagoimattomuus osittain siitä ettei kuunnellut oikeasti (meni maahan istu käskyllä).

Ohjattu koko liikkeenä. Vas. haku ja loppuun palautuksesta "sylipalkka". Meinasi mennä ensin keskikapulalle minkä kyllä sain korjattua.

Häiriö pa:t missä tosi vaikee häiriö oli namit! Välillä ahdisti niin paljon että piti jäädä ihan poikittain :D Näitä lisää!!

Seuraaminen ja nyt puuttuminen siihen ikuiseen edistys ongelmaan.. Liikkeelle-> paljon vas. käännöksiä mistä aina peruutus ja naksulla palkka kun korjaa suoraksi taakse. Nämä toimii, palkka vaihdellen seläntakaa oikeaan käteen/vas. kädestä.

Tunnarissa kirkkovene (muoto siis :D ) Pysäytin kapuloilla koska edellinen tunnari pihalla meni niin huonosti. "Varasti" kyllä haisteluun mutta hienosti toi oman eikä hämääntynyt muodosta. (Viimeks K oli tosi vaikee)

Kaukoissa hetsasusta että liikkus.. Ähh ei onnistu, seisoo kuin tatti ;)



Treenien päätteeksi vielä pentujen leikkiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti