sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Sunnuntain tokot + Tiian hyppytekniikka.

Kepolle aamun tokoissa jäävät, merkki ja tunnari

Aloitettiin jääville missä järkkä istu-seiso-maa. Asennot oli hyvät. Istumisessa ei kyllä focusoinut eteenpäin vaan katsoi minua, mutta ei liikuttanut jalkoja ja mikä parasta, maahanmeno oli nopea!! JESH! Annoin kyllä vartaloavut istumiseen ja maahanmenoon mut silti :)

Erikseen vielä muutama istuminen mitkä sitten alkoi mennä ihan **tuiks etujalkojen töpöttelyn takia ja kun huomautin niin töpötteli vaan lisää. Turvauduttiin sitten pallo merkin taakse juttuihin ja ei se auta kun treenata se naama sinne eteenpäin.

Ohjattu sitten missä siis idea oli vaan palkata merkki. Päivi vei kapulat ja samalla sellainen iso jumppapallo vieri hallin laidalta. Kepon oli ihan varma et tämä on joku superhäiriö merkki treeni ja meni hyvälle paikalle mut pikkusen vauhtia himmaillen eli piti superkeskittyä :D Tästä himmailusta päästiin kyllä toistojen myötä ja kaikki merkit meni tosi hyvälle paikalle.

Tunnarissa U muoto. Viime keskiviikkona ei osannut tunnaria ollenkaan ulkona K:n muotoisena joten nyt tehävä jokin muoto mutta ei perus rivi/ympyrä. Pop teki ruutua just ennen kun me tehtiin tunnari joten se ruutu jäi kaivelemaan Kepon mieltä ja kun lähetin kääntyi ensin ruutuun mutta hoksas sitten et käsky olikin oma. Haisteli paremmin kun ulkona, mutta ei tarkentanut vaan otti viereisen. Ripitin nätisti ja laitoin uudestaan. Hyvä haistelu ja todella hyvä pito. Nyt tehtävä tarkennustreeniä.


Uppiskin pääsi treenaamaan. Esitettiin perusasentoja, seuraamista, eteentuloja, luoksetulo ja maahanmenoja. Kuullostaa hurjalle treenille mut ihan muutama toisto vaan :D Yksi luoksetulo jonka loppu saa aina ihmiset nauramaan kun Uppis haluaa kiivetä naamalle. Maahanmenoissa saatiin vinkki heittää välillä palkka "kauemmas" jotta pennulle syttyy ajatus myös kauempana pystyy menemään maahan. Ihana Uppis!



Kepon hyppytekniikka. (Harmi etten saanut kuvattua)

Perussarja: Alkuun viimeiset kaksi estettä oli kiva hypätä kerralla. Pistettiin sitten palkka sinne väliin.

Set Point: Hyvä ja käytti itseään oikein joka kerta.

Korkeuden +etäisyydenarvointi +kokominen: Ekan hypyn hyppäsi hyvin ja käytti itseään oikein, malttoi koota mutta viimeisen hypyn kaatoi kerran ja roiski rimaa. Muutamalla toistolla alkoi hypätä kunnolla, mutta etupainoisesti. Tästä sain varmuuden että ihan hyvä tehdä tekniikkaa pk-hypylle.

Kaarrejumppa: Hyvä  molempiin suuntiin eikä silmään pistäviä puolieroja ole.

Näilläpä ohjeilla on hyvä jatkaa :)

Illalla vielä Uppikselle iltaruoka naksutteluina etujalat korokkeen päälle. Tästä sitten jalostetaan takaosan käyttö treeni :)


Vähän jos väsyttää..





Belgialaiset jo melko lähekkäin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti