tiistai 10. helmikuuta 2015

Iltatokoilut..

Tulipa ihan stressi ja paniikki kun kuulin että SM viimeinen ilmo 26.4. Tässähän tulee kiire jos meinas sen toisen ykkösen saada..

Nyt ehkä tosissaan otettava itseään niskasta kiinni ihan jo ajatellen sitä maaliskuun koetta sekä tietysti SM:iä jos meinasi sielläkin sen ykkösen saada..

Kepon kanssa tänään:

Seuraamista, muutama askele eteenpäin-> vas.käännös ja samantien peruutus. Jos koira lähti poikittamaan niin huomautus. Tämä alkaa toimia :) Tein myös juoksussa ja palkka vaihdellen vasemmasta kädestä/ takakautta oikeasta.

Liikkeestä maahanmeno, ensin paikaltaan seisomisesta maahan niin että tippuis etuosa ensin.. Sitten liikkeestä, joka kerrankin hyvä.

Liikkeestä istuminen kohti merkkiä ja merkin takana palkka. Nää alkaa taas muistua koiralle!

Luoksetulon seisominen pelkällä suullisella käskyllä. Meillähän on "oikeasti" tässä käsimerkki, mutta tuntuu että se on kokenut inflaation joten ajattelin seuraavassa kokeessa pysäyttää suullisella. (Saanpahan rikottua edes jotenkin koekaavaa...)

Ruutuun lähetyksiä läheltä ja paina-käsky, alkaa toimimaan läheltä.. Tehtiin myös vähän kestoa joka nyt ok. Vielä kun sais siirrettyä pitkään matkaan!

Ruudun loppuosa: jätin seisomaan ja kutsuin selän takaa. Ekalla kerralla tuli hyvin ilmi se paska seuraaminen mistä sit kuitenkin palkkasin.. Ja tää oli ihan vahinko koska naksautin just kun se tiputti kontaktin.. mutta toistolla se tuli paremmin ja oli heti skarppina joten tuo huonosta palkkaus ei sit ollutkaan yhtään huonompijuttu..

Kaukojen seiso-maa ja seiso-istu. Eka vaihto hyvä mut nyt istuminen jää vajaaksi.. Vähän liikaa painetta..


Uppis:

Alkuun ihan vaan kontaktia, koska jää helposti katsomaan vaan kättä. Eli istuu edessä ja kun katsoo naamaan niin saa palkan.

Seuraamista imutuksella. Ekaa kertaa meillä oli nakkeja joten sormet meinas lähtee..

Maahanmenoja ja nyt pystyn jo itse seisomaan ja hienosti tarjoaat+tähän lisätty jo käskyä mukaan :) Istumista joka tuleen aika luonnostaan ja seisomista mitä siis tehtiin nyt ihan ekaa kertaa ja ihan vaan namia syötin oikealla kädellä että seisoi aloillaan ja vapautin heittämällä namin vas.kädestä koiran taakse jotta alkaisi ajatella liikkeen alusta asti taaksepäin..

Pesuvadin päällä pyörimistä (takaosan käyttöä) Tää olikin hankalaa pihalla kun en ajatellut et se pesuvati ei oikein halunnu pysyä paikallaan.. Muutama toisto kuitenkin tehtiin.

Loppuun ruutu missä namikippo minne sai juosta :)

Sisällä harjoiteltiin lelusta irroittamista. Sujuu hyvin (ehkä vähän liiankin..) Siksi en osaa olla vielä kovin huolissani...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti