maanantai 2. helmikuuta 2015

Iltaruoka tokoilut

Kepolle perusasentoon tuloja, tunnaria ja kaukoja.

Meidän seuraaminen on kyllä ihan kamalaa p***kaa ollut jo pidempään. Jos tekee lyhyitä siirtymiä/askeleita niin ok mut heti kun pidempää pätkää niin valuu eteen ja painaa ihan hitosti. Ajattelin sitten tsekata tuon perusasennon paikan (öö.. ei oo ihan äsken kuulunu treenisuunnitelmaan :D ) Mutta ainakin näin kotona sisällä paikka "takana" tai taaempana kuin seuraamispaikka (jopa poikitti aavistuksen seläntaakse) Pitänee tehdä häiriö perusasentoon tuloja.

Kaukoissa perus maa-seiso jumppaa ja eteenpäin kiusaamista mihin ei kuitenkaan mene enää :) Ihan mahtava huomata, miten ennen ihan kauheista kaukoista on tullut ihan supervarmat! Ei enää ahdista kokeessa ollenkaan ja viime kesän eteenpäin hiissaamiset on historiaa :) Muutama istu-seiso-maa vaihto jotka myös hienoja.

Tunnarissa tarkennustreeniä eli kapulat ihan liki toisiaan. Tein 4 toistoa (erilaisilla muodoilla) ja kaikilla hienosti toi oman. Nämä siirrettävä ulko-/hallitreeniin jotta saa kunnon lähetysmatkan.



Uppikselle perusasentoon tuloja, eteentuloa, maahamenoa (nyt myös niin että JES ja palkka "lentää" kauemmas) ja etujalat jakkaralle + vähän pyörimistä (nami kiinni nenussa). Uppiksella on tosi kiva asenne nyt tekemiseen :) Tänään meillä kävi vieraita ja Uppis kävi moikkaamassa heidät portilla ja paineli nukkumaan. Nukkui koko vierailun ajan vaikka lapset veti autorallia pitkin huushollia! Hyvä Uppis <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti