keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Tokotreenit kh kentällä

Kuopion alueen VOI/EVL tokottelijat pitävät kimppatreenejä varpsin yms kanssa ja tänään illalla oltiin kuopionhallin kentällä treenaamassa.

Oli rakennettu kaksi kehää ja meidän puoli aloitta liikkeillä Z (s-i-m), ohjattu, seuraaminen ja tunnari.

Zssa käytin taas hämysanoja ekalla ja vikalla pätkällä. Keskellä käsky istu ja taidokkaasti koira jää seisomaan 2x peräkkäin :D Pistetään kentän piiikkiin sillä kaikki koirat ällöivät pohjaa joka oli todella märkä ja sohjoinen.

Ohjatussa oikean nouto. Merkille jäi tosi vinoon ja näitä nyt palkattava enemmän. Tänään aamulla tein pelkkää merkkiä ja palkkasin leikillä mutta ei ihan kantanut vielä tähän treeniin ;) Palautti laukalla mutta jäi vinoon istumaan joten myös tätä treenattava oikealta.

Seuraamisessa alle käännöksiä ja hidasta. Idealla juoksuun lähdössä puuttua pomppuihin jos niitä tulee ja palakta lennosta jos ei tule.. Tulihan niitä. Muutenkin kontakti vähän levotonta alkuun. Nyt olen palkkauksen muuttanut seuraamisessa niin että namin jälkeen leikitään. Saan vähän virettä siihen lisää.

Tunnari tehtiin niin että jono merkin eteen ja oma piilossa merkin takana. Kepo hienosti toi oman purematta! JESH!

Toisessa kehässä hyppynouto, kaukot, luoksetulo ja ruutu.

Hyppynoudossa yllärinä kapulan heiton jälkeen käskin maahan ja sivulle *2. Hyvin kuunteli vaikka selvsti yllärinä tulikin :)

Kaukoissa palkkasin jätön vapauttamalla kesken poispäin kävelyn.

Luoksetulossa palkkasin jätön ja poispäin menossa kääntyilin kehumaan.

Ruudussa ensin ajattelin palkata vaan merkin mutta ruutuun lähetys vas. ja koira aika vinossa taas merkillä oik. Päätin lähettää ruutuun ja vaikeahan se oli. Korjasi hyvin mutta sivu seinästä sisään mistä kyllä palkkasinkin sitten. Näitä vas. lähetys ruutuja pitää varmaan tehdä enemmän vielä!

Ihan hyvä treeni näin palauttavana kisan jälkeen :)


Niin ja me päästään simpekin mukana kokeilemaan hakua vielä tänä syksynä! JIPPII!!


Rin hakuilee vuonna nakki <3

Rin tottistelee vuonna nakki <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti