tiistai 29. lokakuuta 2013

ACEn hämmennystreenit..

Eilen oltiin lähdössä treeneihin kun sitten fb sivulta bongasin Pro Perron sivut. OHO! Mun vakkari koutsit on lähdössä pois ACElta ja menin ihan panikkiin. Treeneissä oli ihan kamalan hämmentynyt olo kun mielessä pyöri vaan että mitähän tuleman pitää ja kuka meitä nyt koutsaa..

Tiian treenit ja mun "toiveesta" aiheena valssi. Kepohan ei valssiin osaa kääntyä. Meillä oli 4 estettä johon oli suunniteltu 4 erilaista harjoitusta molempiin suuntiin eli yhteensä 8 kuviota.

Ensimmäinen treeni meillä meni kouluttaessa koiraa kääntymään/ponnistamaan oikein valssiin. Pari kertaa palkattiin lelulla valssattavan esteen eteen jotta koira alkaa kokoamaan itseään ennen hyppyä. Sen jälkeen ensimmäinen askel samalla asenteella kun että lelu olisi heitetty mutta koira saikin palkan vasta hypyn jälkeen vastakkaisesta kädestä. Kepo alkoi tehdä ihan super hyviä kääntymisiä! JESH!


No jäämme nyt sitten odottamaan tulevaa ja katsomaan mitä tapahtuu. Koirakoululle on tulossa kuulemma jonkin verran uudistuksia. Edelleenkin olo on hieman hämmentynyt mutta eiköhän se tästä taas...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti