maanantai 13. maaliskuuta 2017

Paluu arkeen tottista ja hyppytekniikkaa

Aamulla käytiin alkulämpät ottamassa Sorsasalossa juoksemalla. Siis koirat juoksi ja mä nautin auringosta :P

Ponderahallilla tottista ja hyppytekniikkaa.

Kepolle haukkua ja seukkua, Uppikselle paikalla makuuta ja Rinolle pullukka-tokoa :D Kepon seukku ok ja selvittiin ilman puremista tällä kertaa :D, Uppis hyvä paikalla makuussa-> jätin lelun aika lähelle ja rakensin itse hyppyjä. Rino pääsi tekee perusasentoja, seuraamista, maahanmenon ja seisomisen, luoksetulon ja noudon sekä kiertoa.

Belgien hyppytekniikassa alkuun taas SetPoint. Uppiksella taas okseri matalampana 45-50-55-45. Nyt hyppää eikä kierrä. Näitä nyt tehdään vielä pari viikkoa jotta hyppykunto kastraation jälkeen saadaan ennalleen. Kepolla perus 55-60-65-55.

Sitten korkeuden arviointia joissa apuhypyt 6-6-6 ja viimeinen väli oli 16. Uppis teki 70-80-90-80-70. Ensin lelulle ja se oli huono idea :D Hyppäsi vähän saaliskytiksellä, askele ei oikein sopinut vikaan väliin ja tiputteli rimaa. Kepo teki samoilla väleillä 80-90-100-90-80. Ja kylläpä taas huomas miten paljon hyppy on kehittynyt tekniikkaa tehdessä! Vielä 6 viikkoa sitten räpiköi epämääräisesti metrisen ja tänään näytti paljon paremmalta hyppääminen. Uppikselle tein vielä toisen kierroksen samaa korkeuden arviointia mut nyt palkkana ruoka ja malttoi jopa hypätäkkin. Uppiksella ei ihan niin pitkä laukka kuin Kepolla joten ensi kerralla voisi olla vähän lyhempi viimeinen väli (esim. 14).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti