maanantai 13. maaliskuuta 2017

Hiihtolomaviikko

Meidän viime viikko meni ns. "vähän harakoille" :P Siis oltiin kirjaimellisesti lomalla ja nautittiin kivoista keleistä :)

Maanantaina Veeran ja dalmisten kanssa Ranta-Toivalassa lenkkeilee. Kiva löytää polkuja missä voi pitää koiria suht huolella vapaana :)

Tiistaina käytiin "omalla porukalla" ottaa samat lenkkipolut haltuun eikä ees eksytty :) Illalla vielä aksaa belgien kanssa. Uppis Jannen treenissä ja Kepo Timon treeneissä. Uppis sai kehuja miten se osas hienosti isojen poikien juttuja. Kepolle niistoista palkkaa ja A:lta yritin saada lähtemään mutta en onnistunut.

Keskiviikkona hyppytekniikkaa ja tokossa sellanen "temppurata". Kepo selvitti temppuradan muuten ihan hyvin mut ruudussa olevaan tunnariin ei enää hermo kestänyt vaan toi sieltä pari väärää ennen omaa. Hyppytekniikassa Keposta alkaa huomata miten hyvin nää treenit tuottaa tulosta. Uppiksella SetPointi matalampana kuin aiemmin ja nyt ei enää yritä kiertää vaan hyppäsi nätisti. Lisäksi tehtiin etäisyyden arviointia.

Torstaina juoksulenkki

Perjantaina hölkkää/kävelylenkki koko perheen voimin. Vähän vastusta antoi pojat rattaissa ja Rinon mukana olo :P

Lauantaina vähän tottista ja C-osan treenit. Uppikselle eka kiekka tolpassa ja keskityttiin irroituksiin ja niiden jälkeiseen elämään. Toinen kiekka aloitettiin piilolla missä Markku oli virittäny tuolin hihan puolelle. Uppiksella vähän pasmat sekaisin siitä tuolista ja yritti änkeytyä silti sinne tuolin ja hihan väliin :D Sit pakoja ja muutama hyppy.

Kelpo piilolla ja siitä veto ja hallinta. Vedon jälkeen reagoi voimakkaasti mun viereen tuloon.. Näitä ei ehkä voi tehdä ihan kauheesti koska ennakoi niin paljon. Sit muutama piilolla häiriköinti ja puru niistä kun jatkaa haukussa. Toisella kierroksella otteella vastustamista liinatuen avulla.


Sunnuntaina Terhin pihassa tottista. Kepo yritti taas purra.. Viides kerta putkeen.. hmph.. Nyt kuitenkin seuraamisessa harja apuna ja paikka pysyi paremmin takana. Uppikselle myös seuraamista ja käännöksiä, vas. käännökset on nyt tosi huonoja. Niitä jumpataan lelulla ja ruualla.


Pojat nauttimassa ihanasta kevät säästä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti