lauantai 4. maaliskuuta 2017

La purut

Ollaan pitkään jo naristu treeneissä takkitreeniä. Ai miks? No tulisipa vaihtelua ja vahvistusta koirille taas erilaisista tapahtumista. Tänään mokke yllätti ja otti takin mukaan treeneihin :D

Uppiksen eka kiekalla arvasin että se on "huono". Sillä tuppaa olemaan ongelmia haukussa äijään jos turvaväline ei esillä eli kuitenkin sen verran herkkä koira että tarvitsee sen.

Eka kiekka tosiaan menikin ihmetellessä et mitähän nyt. Ekan purunkin väisti kärkeen mut sen jälkeen alkoi toimia kivasti ja vahvistui selkeästi treenin aikana.

Tokalla kiekalla sikaili piilolla menemällä suoraan pukuun kiinni, hallinta ihan ok. irrotuket huonot ja ote samoin mut olin vaan niin ylpee et kykeni puremaan miestä vaikka hiha ei ollut kädessä. Näistä ne vahvistuu. Eka hypyssä tuli tosi alta vaikkakin meni kiinni. Sen jälkeen hypyt alkoi parantua ja teki loisto hyppyjä!

Kepo oli kans alkuun ihan ihmeissään ja meinas haukulla kääntyä mulle haukkumaan mut kun Markku sai käännettyä itteesä niin oli ihan Super! Kepolla ote parempi takissa kun hihassa ja piilo hyvä :)

Tokalla kiekalla tehtiinkin hyppyjen otteen parantelua hihaan eli kun tulee hyppy/hyökkäys niin liina tuella vastustan koiran kanssa. Jos se ei pure niin se tippuu hihasta. Ehkä me vielä se ykkönen tehdään :)


Moken elvytystäkö? No ei sentään. Ohjaaja auttaa takin aukaisussa jotta saadaan koira vahvistettua kunnolla :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti