perjantai 3. maaliskuuta 2017

Keskiviikkona tokoa ja hyppytekniikkaa

Molemmille koirille set pointia hyppytekniikassa. Uppis on keksiny alkaa kiertää sitä okseria ja varmaan vastoin kaikkia sääntöjä oon alkanu kieltää sitä siitä.. En tosiaan tiedä onks sillä vaan niin huonot syvät lihakset et mielummin kiertäis ku hyppäis ja vastahan se kastroitiinkin et onko niin toipilas vielä tai muuta mut nyt tosiaan kieltäny siitä kiertämisesta ja sen jälkeen se on kiltisti hypännyt. Oon siis tehny lelulla ja sillä voi olla sinne lelullekin niin kytö että kiertää siksi.. Mut nyt ohje kokeilla matalammalla hypyllä.

Kepo hyppää mun mielestä paremmin sen set pointin kun joku aika sitten. Oon kyl sika huono kattoo silleen oikeesti onks se nyt hyvä vai ei mut minusta se loikka on vaivattomampi ja painon siirto tulee taakse.


Kepolle tokossa luoksarin pysäytyksiä ja ekat huonot ja sit ennakoi takapalkkaa ja tokat hyvät. Paikalla olot tehtiin nyt vihdoinkin ihan niin kuin kuuluukin (ei siis temputettu) niin meni hyvin maahan ja tuli hyvällä vauhdilla luokse :)

Uppikselle vähän "parkkipaikka" treeniä eli erilaisia patoamisia ja lelu maassa seukkua . Loppuun vielä seukkua lelu piilossa, vapautusta ilman palkkaa. Loppuun toki taas lelu palkaksi. Ei se nyt ihan hiljaa ollut mut katsotaan mihin tää johtaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti