perjantai 24. helmikuuta 2017

Kepon toko

Keskiviikkoisin Kepon toko

Tehtiin kiertoa joka siis on ollut nyt jo useamman viikon työn alla.. Kepolla kierto on niin laaja että molemmat kapulat meinaa jäädä sen vasemmalle puolelle ja laajasta kierrosta voi kuulemma nykyään saada 0 pistettä kokeessa.

Kepolle tehty tolpista ohjurit joita se ei saa kiertää. Läheltä kierto on ollut jo hyvä, mutta mitä pidempi matka ja varsinkin jos toistojen väliin jää taukoa niin tuppaa kiertämään myös kiertomerkin jälkeisen tolpan. On se vaikeeta. Toisaalta meillä ei tokossa tällä hetkellä kisatavoitteita niin sama ois opettaa temppuna kiertämään toista kautta.. Pitää miettiä..

Paikalla oloissa ongelmana on ollut istumisessa jumiminen maahanmenossa ja samoin luoksetulo. Nyt tehty kk verran niin että kun tulisi käsky maahan niin Kepo joutuukin tekemään kiepin, samoin luoksetulossa. Ensimmäistä kertaa oli tosi valppaan ja kuuliaisen oloin molemmissa ja olisi varmaan suorittanut myös "oikeat" tehtävät näissä. Nyt lisätään häiriöitä josta sitten ensin tempulla vapautus jotta pääsee taas yli jumista ja sitten niitä oikeita tehtäviä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti