keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Tottista ja hallintaa

Ja ahkerasti treenailtu, Kepo on saanut hallintaan jo apparin mukaan. Uppis treenaa vielä maassa olevalla tyynyllä kun sekin jo niin vaikeeta. Nyt sain idean että palkkaisinkin seuraamisesta itse lelulle ja siirrätykset vapautan tyynyyn.. Kuinkas sitten kävikään? Eipä ne leiki.. niin hinku tyynylle et jään kun nallikalliolle vaikka tiputtaisin lelun kainalosta koiran nenän eteen..

Kepon kanssa ajattelin että ehkä tää ei oo niin vakavaa koska sen ongelma on just se ryhti eikä niinkään paikka kuten Uppiksella. Uppiksen paikka valuu irti ja vinoon mistä en tykkää ja lisäks se ennakoi joka helvetin huokauksesta sitä palkalle rynnimistä. Siks haluisin että tehtäis ennemmin yhdessä kuin et tää menis ihan sooloiluksi.. Uppiksen kanssa joudutaan nyt tekemään tosi paljon häiriöjuttuja maassa ja palkka vaan minulta.


Tottiksessa Uppiksen kanssa saatiin loppuun hyvää HILJAISTA seuraamista :) Jäävät oli tosi ripeät ja noutokapulan nosto saatiin jo tehtyä maasta ja alkoi tarjota edessä suun kiinni pistämistä ;) Go Uppis!

Kepo teki vaan noudon palautusta mikä oli hyvä ja pari luoksetuloa Pertin vauhdittamiseksi :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti