keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Hallintaa ja agilitya

Eilen ennen agia tehtiin Uppiksen kanssa tottista ja siirrätystä/kontaktia.

Tottiksesta tykkään kyllä ihan hulluna tuon otuksen kanssa. Joo, äänteleehän se mut miks mä en oo ollunkaan huolissani siitä?! :D Nyt leikin jälkeen se ei tyhjene totaalisesti vaan osaa jo odottaa seuraavaa juttua. Jäävät menee vielä vähän sekasin, varsinkin kun vaihtaa järjestystä ;) 

Muutama siirrätys/kontakti tyynylle. Nyt halusin että on alusta asti hiljaa ja se onnistuikin vallan hyvin. (lienee purkanut itteesä jo tottiksessa sen verran :) )

Agility:

Kepo, pieni lepattaja. Mulla nousee ihme kohdissa vastakkainen käsi :O Mistä se nyt on tullut?? Palkkailtiin alkuun vähän sylivekkiin jotta kääntyis eikä hyppäis ristiin. Hyvinhän se alkoi kääntymään kerran jopa ihan täydellisesti ja meni sitten samantien esteen sekaan :O Go Kepo! Oli taas kyllä ihan hirveen huonossa mielentilassa koko treenin!

Uppis, pikku kiitäjä. Hemmetti! Tän perässä ei pysy enää. Pupikin vähän omiaan aina sooloilee mut sit kun se hiffaa mistä on kyse niin mamma jää kuin purkka tukkaan. Eilen vähän törmäiltiinkin :D Go Uppis!

Lähtökohdat oli kyllä tosi huonot eilen kun menin jo aamulla puoli 7 töihin siitä sit illalla 18.30-21 kahden koiran agit niin joo-o. Kyllä väsytti :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti