lauantai 29. elokuuta 2015

Tyttöpuruja

Viivin kanssa yo:lla. Mie niin kehui tehneeni näitä jo yksin mut ihan pikkuinen ero on koirassa valjailla ja ilman :D Hups!  Tehtiin ihan sitä istumista mitä siellä puruissakin on YRITETTY.. Uppis alkoi kivasti päksyttää pallolle joten vedin sen siitä liinalla viereen ja otin ihan valjaiden kahvasta kiinni!  Eka istuminen palkattiin suoraan kun pylly meni maahan mut aika nopeesti alettiin ottaa rauhaa istumiseen. Eli koiran tuli istua hiljaa ja se vapautettiin lelulle. Olipa muuten vaikeeta kun on ehkä hiukan kiihkeä otus :D

Lelu suussa rauhoittui nyt tosi hyvin joten taitaa se mm olla siellä kentällä vähän liikaa vielä meille kun alle pitäisI mennä.  Puruissa ihan hirveetä vääntöä mut "keskenään " tosi hyvä!

Irroitusten jälkeen oli koiran selkeesti vaikeampi istua eli irti-istu.

Mm kanssa näistä puhuttiin ja sen mielestä mun koiran pitäisikin päästä viettiin heti irrotuksesta suoraan JOS se irrotus on tullu minun käskystä eikä niin et koira vaan päättää sylkästä tyynyn halutessaan takaisin viettiin. Jos se opetetaan aina irroituksen jälkeen rauhoittumaan se alkaa tyhjenemään ja siksi näitä ei pitäisi ihan kauheasti tehdä. Hallinnassa kun tulisi aina padota.

Mut olipa kivaa ja ihan varppina aletaan näitä nyt tehdä kotona. Naapurit niin tykkää minusta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti