lauantai 1. elokuuta 2015

Pe jälki

Eilen jälkeä Annen kanssa. Alkuun taas pitkä suora ja kaarre + toinen pitkä suora.Vain yksi esine jäljen lopussa eli vaan merkkinä jäljen loppumisesta.

Yksi esine ennen jälkeä. Tein vaan piilotuksen vaikka ois ollu viisaampi polkea vähän jälkeä alle. Sain kuitenkin ilmaisun kun koira tajusi mistä kyse.

Jäljelle nyt "hallitusti" . Yritin syöttää jäljen alkuun asti mutta koira ei ollut oikein halukas yhteistyöhön :D Jäljellä taas hyvä motivaatio joten kokeiltiin että kun lähtee ryysiminen niin näppäimen aavistuksen takaisinpäin. Rahoittui vasta jäljen puolessavälissä ja jäljen aikana nosti nenän 4-5 kertaakuin ottakoon happea . En tiedä johtuiko jarruttamisesta vai alustasta. . Ei nimittäin ole tehnyt näin sitten pentuajan. Esineet ilmaisi hyvin.

Katsottiin myös vähän seuraamista.  Mun pitää muistaa ettei aina pa ennen seuraamista vaan asennetta myös! Peruuttaminen ja siitä seuruuseen kääntyminen oli ihan ok. Muuten menee vähän saalistilttiin. . Myös estämisen kautta tulemista voisi kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti