maanantai 18. elokuuta 2014

Voihan kaket!!

Voi hyvä tavaton että ihminen voi inhota jotain liikettä.. siis joo ennenhän se oli tunnari mut nyt se on kaukot! Maa-seiso on meille niiiiiin vaikeeta sit kun ottaa matkaa niin ihan törkeenä liikkuu takajalat sisällä ei mitään ongelmaa.. eli se joka väittää että jos koira osaa kaket läheltä se tekee ne myös kaukaa on ihan kakkapuhetta!! HYI KAUKOT HYI!!!!  Nyt palkkailen tooooosi paljon sitä seisomista ja keskiviikkona kokeilen apparia takapalkkaajana..

Z-asennot oli tänään kivat paitsi että aloitin seisomisella ja taas tarjos ekan istumista.. BLAAH!  Nopeat asennot ja hyvin pysyi kaikki :)

Seuraamisessa keskityttään nyt siihen fiilikseen mikä näkyy edistämisenä.. Liikettä tehty ihan hävyttömän vähän SMien jälkeen.. Kontaktin kanssa ongelmia ja koiran keskittyminen ei mitään parasta! Keskiviikkona siis häiriökontaktia ja kaavaa käskytettynä!

Eteentulot läheltä kapulan kanssa ja ilman. Nämä tänään hyviä. Kapulaa meinasi purra ekoissa palautuksissa mutta huomautuksen jälkeen parantaa otetta :) Pitäisi varmaan tehdä ennen kehää muutama palautus jotta pääsee huomauttamaan/palkkaamaan palautuksista.

Tunnarissa tavaraympyrä minne väleihin laitettu myös ihan oikeita tunnarikapuloita. Ekalla kerralla malttoi hyvin haistella ja tarkasti nappasi oman. Toisella lähetyksellä meni samaan paikkaan missä oma oli aiemmin ja nappaili viereisiä kapuloita ihan ilman haistelua.. Otin pois ja käskin alas. Uusi lähetys ja sitten tajusi lähteä haistelemaan muualle.

Kapuloita ja leluja merkin ympärillä ja merkistäkin saatiin taas vaikea :D Alkuun ei sitten millään pystynyt menemään sinne merkin taakse ja sitten kun kykeni siirtämään itsensä sinne niin paikka oli ihan missä sattuu.. Kelpo on niin hassu että se väistelee kaikkia ihania tavaroita mihin ei saa koskea.. Pöllö! Loppuun vielä siirsin leluja kauemmas jotta sain sen sinne suoraan!


Huomenna onkin taas kauan odotettu agilitypäivä joten tokon voi unohtaa keskiviikkoon asti ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti