sunnuntai 17. elokuuta 2014

Belgitreenit

Tokoa kuopionhallin kentällä Annen, Sarin ja Sinin kanssa.

Tehtiin ruutu, ruudun loppu, ohjattu, tunnari ja kaket.

Ruudulla aloitettiin. Lähinnä ongelma on ollut paikka joka ekalla ruutuun lähetyksellä on ollut etulinjn päällä. Vein merkille ja koirast huomasi ettei ollut merknnut missä ruutu on kosk kurkisteli oikealle. (lähetys siis vas.) Lähti kuitenkin hienosti ilman banaaneja ja meni hyvälle paikalle. JESH! Tätä oen yksin treenannut niin että pistän ruutunauhan paksusti ainoastaan etulinjaan ja koiran mentävä silti oikealle paikalle! Treeni siis tuottanut tulosta!

Sitten se ruudussä pysyminen. Vein ruutuun ja käskin maahan. Anne käskytti kävelyn ja provosoin oikein kääntämällä päätä käskyn jälkeen mutta pysyi. Silti ei kauhea luotto kokeen suhteen..

Ohjatussa taas vein merkille. Lelu palkka jalkojen väliin ja oikean haku. Tässä ei ongelmia :)

Tunnarissa ympyrä ja pitkä matka. Kapuloita n.10. Pelkäsin että alkaa häsläämään matkan takia ja käyttää "ensimmäistä" kapulaa suussa. Lähti vauhdilla mutta jarrutti hyvin kapuloille ja alkoi työskentelemään hyvin. Meni oman yli mutta palasi heti ja palautti laukalla melkein loppuun asti! Jos en ihan väärin katsonut niin pyöräytti kerran kapulaa suussa joten läheltä palautuksia tehtävä erikseen. Myös pysäyttely kapuloille mennessä ehkä rauhoittanut tuloa kapuloille..

Kaukoissa yritin näyttää sitten sitä hyppyseisomista ja koira veti ihan ranttaliksi koko homman.. Näin meille siis taitaa aina kokeissakin käydä eli nostaa kierroksia muista liikkeistä ja sikailee sitten kaikki kaken seisomiset tulemalla eteenpäin :( No ei auta kun treenata vielä enemmän ja oikealla matkalla!


Kokonaisuudessa hyvät treenit ja olipa mukava käydä ihan kentällä treenaamassa pitkästä aikaa! Eihän tässä ole enää kuin vajaa 3 viikkoa rotumestiksiin :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti