keskiviikko 13. elokuuta 2014

ACE treenit

Tiian puolella "inva-agilitya". Itse edelleen juoksukiellossa sekä koiralla kynsivallin tulehdus mutta sillä pystyy treenaamaan kuitenkin kynsi suojattuna.

Tehtiin ensin 3 ekaa estettä, missä 1. este hypättiin kentän keskustasta pois päin. Kepo irtosi hyvin esteelle ja tässä ei meillä ongelmia. Sitten esteet 8-11. 8. putki josta 9:ille pakkovalssi valssi 10. poimittiin automaattisesti ja 11. avokulma kepit. Tässäkään ei ongelmia :) seuraava pätkä oli 16.(?) hyppy, keinu ja umpikulma kepit. Tämän Kepo suoritti muuten loistavasti jos survoin sen keinulta oikeaan linjaan kepeille, mutta jos sen piti itsenäisesti hakea keinulta kepit niin se aloitti ne väärin. Tätä siis jäätiin kouluttamaan. Saatiin kehuja esteosaamisesta :)

Toisella kierroksella kokeiltiin sellaista teknisesti vähän vaikeampaa kuviota joka sitten loppujen lopuksi suoritettiin super mallikkaasti. Tässä piti enemmän kouluttaa ohjaajaa jolle "egyptiläinenjuoksu" oli ihan hemmetin vaikeaa! Mutta on se agility vaan niin hirveen mukavaa ja kauhee kisakuume puskee :o



Maaninka kesä-13


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti