keskiviikko 6. elokuuta 2014

Keppitreenit!

Maanantaina Perrolla ja tiistaina ACElla kepittelemässä. Otin nyt ryhmäpaikankin ACElta ja tämä kuukausi keskitytään ainoastaan keppeihin ja yksittäisten ohjausten palkkailuun! En tosiaan halua että yksikään rata jää enää kepeistä kiinni!

Perrolla Sannan treenit jossa ensin targetille palkkausta ja naksu vika välistä. Kepo alkoi muutaman toiston jälkeen oireilemaan oikeaa takajalkaa ja kiikutettiin se vessaan koska Sannan kädelle tuli jostain verta. Kuitenkin vessassa verta/haavaa/aristusta ei löytynyt mistään ja epäiltiin kysessä olleen esim punkki tms.. toisella kierroksella koira myöskään reagoinut enää oudosti ja varasi painoa normaalisti jalalle.

Yhtään keppivirhettä ei myöskään saatu vaikka targetti otettiiin pois ja irtosin reilusti sivusuunnassa kepeiltä! Hyvä Keps!!

Eilen ACElla Jannen treenit ja palkkaus Jannelta lelulla. Ehkä kahdella kerralla saatiin keppivirhe aikaiseksi mutta muuten koira suoritti koko ajan vaan paremmin!! Treeneissä koira alkoi taas oireilla ja Outin kanssa paikallistettiin kipu kannuskynteen/varpaaseen.

Tänään soitin ell ja saatiin huomiseksi iltapäiväksi aika. Hoitaja epäili kynnen haljenneen juuresta mutta itse tietenkin pelkään koko varpaan menneen... Huomenna taas viisaampia ja katsotaan kuinka pitkä saikku saadaan...

Muutamat kepit...

keppejä..

ja toiselta puolelta..

ja hupsista..

Loppuun jo vauhtia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti