perjantai 25. tammikuuta 2013

Piha tokoilua ja jäällä rälläämistä

Aamulla tokoiltiin pihassa. Ensin tehtiin vaan ihan seuraamista lelu palkalla. Teki minun mielestä tosi kivoja pätkiä ja juoksukin on jo parempaa. Siksi palkkailinkin paljon juoksussa suoraan liikkeestä. Myös käännökset ja sivuaskeleet on hyviä kun koira on korkeammassa vireessä.

Liikkeestä istuminen: Hyvä!

Noutojen palautus: Mitä enemmän vauhtia niin sitä helpommin tarjoaa kapulan nyt eteen. Pitää nyt vielä auttaa enemmän tai toistaa sivu käsky kun koira lähempänä.

Kaket: nää on nyt kyllä levinny meiltä ihan kokonaan. Pitää tehdä nyt toistaseks sisällä taas pelkkää tekniikkaa ja siirtää myöhemmin ulos/halliin.

Merkki: Ollaan treenattu kauheen vähän lähiaikoina merkkiä eli siihen nähden tosi hyvä, pikusen liian kaukana merkistä ja välillä jää vähän vinoon merkin taakse mutta korjaa uudella käskyllä. Näistä oon palkannu lelulle käteen jotta saisin suoremmaksi merkin taakse. Loppuun vielä häiriö merkki niin että heitin noutokapulan merkin taakse. Ensimmäisellä kerralla meinasi lähteä kapulalle mutta ynähdin ja kutsuin takaisin. Toisella kerralla muisti taas merkin eikä välittänyt enää kapulasta.

Illalla mun ois kauheesti tehny mieli hiihtämään, mutta oon hiihtäny viimeks yläasteella ja oli jo niin pimeää etten uskaltanut lähteä koiran kanssa kahdestaan jäälle hiihtelemään. Otin sitten molemmat pojat ja käytiin jäällä iltalenkillä :)Pojat alkutalvesta
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti