keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Häiriö tokoilua ;)

Sami tänään taas koko illan Varkaudessa joten me pakkauduttiin lasten ja molempien koirien kanssa autoon ja mentiin iskän luo. Jätin Rinon tarkoituksella vapaaksi samalla kun treenasin Kepon kanssa jotta saadaan vähän häiriöö treeneihin. Kepsu on kyllä siitä kiva että se ei lähde Rinon kanssa rälläilemään vaikka Rino juokseekin pitkin pihoja vaan keskittyy kuuliaisesti töihin. Ainut että Rino yrittää aina välillä suorittaa myös liikkeitä tai vastaavasti makailee keskellä ruutuun lähetystä tms.. :D

Ensin noudon palautuksia: Näissä nyt sen verran menty eteenpäin että Kepu tulee suoraan sivulle kun aiemmin kun vauhti kiihtyi niin tuppasi tulemaan vielä eteen. Yhdessä palautuksessa taisi päästä ääni lähtiessä mutta en nyt ole siitä kovin huolissani koska varmasti aiheuttaa painetta kun jätän koiran istumaan kapula nenän edessä ja menen itse niin pitkälle kun vaan pääsen. Vielä se kapula tuppaa menemään kurkkuun sivulle tullessa ja olen sen siitä sitten parempaan otteeseen korjannut mutta pitänee vielä treenata erikseen läheltä. Nyt kyllä enää tosi harvoin syleksii kapulaa.

Luoksetulo: Tein ihan överi pitkältä matkalta ja suora palkka seisomisesta ja pysäytiin ihan kauheen etäs. Seuraavassa pysäytyin ilman palloa ja kutsuin uudestaan ja otin maahan. Hitsi kun en osaa kuvitella sitä ihanne maahan menoa että kuinka nopea sen olisi oltava. Kepu kuitenkin reagoi mutta tuntuu että se joutuu jarruttamaan niin rajusti ettei menen ehkä niin nopeasti maahan kun voisi. Pitää ehkä kysyä ensi treeneissä muiden mielipide.

Ruutu: Mulla ei ollut ruutunauhaa mukana joten laitoin merkit ja poljin ruudun reunat. Muutama päivä sitten tehtiin merkkiä ja Kepuhan tarjosikin ruutua vasemman reunan kauemman merkin taakse. Kävin sitten näyttämässä paikan ja meni suoraan. Palkkasin pallolla. Kuitenkin hirveen hanakasti tarjosi merkkiä useampaan otteeseen joten jouduin aika paljon näyttämään paikkaa. Kiersi nimittäin muuten sieltä vasemmasta laidasta ruudun keskelle taakse. Nyt ajattelin sunnuntain treeneissä kokeilla sitä merkiltä ruutuun lähettämistä että tarjoaako merkin jälkeenkin vain ruudun merkkiä. Mutta ruutu jäi nyt sitten hautumaan.

Vähän sitten seuraamista ja Kepun asenne kyllä muuttunut tässä liikkeessä ihan erilaiseksi. Ainut että nyt paikka meinaa taas vähän karata eteen, mutta pitää tehdä sitä ympyrää Katja Kiviahon neuvojen mukaisesti.

Tein vielä loppuun lapiosta "hypyn" ja tein niitä poispäin käännöksiä ja vastaavasti ilman tätä "estettä" sylkkäreitä molempiin suuntiin. Nyt poispäin käännökset olivat jo huomattavasti parempia eikä enää tehnyt kiepin kautta. Suunnitelmissa on käydä la aamuna ACE:lla itsenäisellä vuorolla treenaamassa vielä sitä tämän viikkoista takanaleikkausta.

Aamulla tein ulkona tunnarin joka menikin ihan päin persettä.. Kepo ei haistellut yhtään vaan kanteli taas sieltä mitä sattuu kapuloita.. Mulla sitten vähän taas meni hermot ja teinkin sitten ihan vaan oman piilotusta. Outin tsemppaus puhelun jälkeen tein sitten vielä sisällä kaksi toistoa jossa molemmilla kerroilla toi oman. Toisella kerralla kyllä nosti jo väärän mutta haistoi oman kun lähti palauttamaan ja vaihtoi siihen. Palkkasin hyvin nyt siitä vaikka tuollainen vahinko pääsikin käymään. Nyt pitää taas alkaa tekemään tunnaria päivittäin.

                                 Urpo...                             ..ja turbo..

1 kommentti:

  1. Pitikin päivällä kysyä, että teitkö tunnarin :) Hyvä kun onnistui! Kyllä se sen oppii, usko vaan!

    Ja IHANA kun treenasitte agilitya lapiolla. Oot huippu <3

    VastaaPoista