tiistai 29. tammikuuta 2013

Eiliset ACE treenit

ACE:lla aiheena twistit ja takaleikkaukset. Rata alkoi niin että 1. taakse jätettiin koira hieman viistoon, 2. ja 3. takaa kierto ja twist, 4. putki, 5. putki sit jatku 9. niisto 10 mentiin 12 ja sinne väliin takanaleikkaus 13. yli ja 14. persjättö ja loppu rata olisikin ollut pelkkiä takan leikkauksia, mutta mehän ei ikinä päästy edes sinne persjätölle asti.

Alkuun oli tosi vaikea itse ajoittaa takaa kierto twist niin etten ollut myöhässä tai sitten liian ajoissa jolloin koira vähän oikaisi  :) Toistojen jälkeen saatiin kuitenkin ihan loistavia twistejä aikaiseksi. Itse kun vielä tajusin tulla irti niistä esteistä niin heti alkoi sujumaan paremmin. Seuraavaksi ongelmaksi koituikin sitten takana leikkaus niin että koiran pitä hypyltä kääntyä vasemmalle. Kepolle tuo vasen puoli jostain syystä tosi hankala koska viime viikolla myös ACElla sekä Tuijan luona pois päin käännöksissä vasemmalle käännös vaikea ja tekee mielummin kiepin oikealle ja jatkaa sitten vasemmalle. Loppu ilta hinkattiinkin sitten sitä kääntymistä vasemmalle ja se alkoi sitten sujumaan. Tätä pitää kyllä vielä vahvistaa lisää koska hankaluutta ilmennyt nyt useamminkin. Myös hierojalla pitäisi käydä jotta sieltä ei nyt löytyisi mitään jumeja.

Muutama julkaisu kelpoinen videopätkä ;)


Alku rataa
Loppu rataa
Alusta taas :)
Lopun hiontaa

Tuon kolmannen pätkän twisteistä saatiin tosi paljon kehuja. Radan lopussa niistosta toisen esteen jäkeen koiran oli tarkotus kääntyä vas. ja Kepo tekee aina kiepin kautta.. Näitä pitää treenata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti