tiistai 6. lokakuuta 2015

Uppiksen jälki ja tottista sekä Kepon aksa

Viivin, Villen ja Reija kanssa jäljellä. 

Uppiksen jälki : 10 askelta suoraan namitettu. Kaarteita 3 jotka tyhjiä pääsääntöisesti, muutama ylläri nami. Namitettua suoraa, muutama tyhjä ja esine, esineeltä namitettu, tyhjää ja kulma. Namitettua suoraa kulman jälkeen ja n.7 tyhjää ennen esinettä johon jälki sit loppu.

Yhdessä kaarteessa epämääräinen kiiruhtaminen mihin olisi pitänyt puuttua mutta sekosin itsekin kun en nähnyt missä jälki kulkee. Esineet oli huonot taas. Nyt pitää selkeästi joko käskeä maahan tai vaatia.

Neuvoksi itse jälkeen vaan rohkeasti alkaa vähentää ruokaa. Enintään n 7 namitettua askelta peräkkäin. Esineitä vahvistellaan erillisenä koko ajan!

Tottista: seuraamisessa aukesi vähän taas alkuun. Sit Villeltä hyvä pointti etten anna sille lelua joka kerta vaan välillä vaan saalistutan ja hommat jatkuu.

Noutoa tehdäänkin nyt alkuun patukalla eli leikki, rauha, hae ja palkaksi leikki. Opetetaan se hae käsky ja mielentila näin :)


Kepon aksa. Vähän jännitti kuis meidän käy. Hyvin meni eikä koirasta huomannut että silmään olisi ikinä mitään sattunutkaan. Kauhee kisakuume! Kepo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti