sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Lajikohtainen yleiskatsaus

Jälki

Uppis

Hyvällä mallilla. Viimeksi tehtiin jo reilusti tyhjiä ja "ylläri" nameja tai max.7 askelta peräkkäin namitettua. Esineissä on vielä tekemistä. Pitäsköhän kokeilla niihin lelupalkka.. siis kun malttaa olla rauhassa esineellä. Tunnetusti tykkään eläunkokeista joten ehkäpä pitää kokeilla.

Kepo 

Hyi. Pellolla ei tehdä enää ollenkaan koska oon saanu siihen niin hyvin painetta et menee paniikkiin. Siirrytään siis metsään. Merkattu jälki ja jos hukkaa niin annetaan itse etsiä. Keppiruutua Kepolle ja lelupalkalla.

Tottis

Uppis

Seuraamisessa ollaan vaihdettu namin takaisin ja toimii nyt paremmin. Lelulla alkoi poikittaa tosi voimakkaasti. Seuraamista tehty myös ilman apua mut sisällä. Nouto on ihan hanurista. Vaihdoin sen kapulan leluun et puris kunnolla mut nyt se jumiin sit senkin kanssa. Tähän kokeilen ihan perus vauhtinoutoa, kärsi se palautus tai ei. Jääviä tehty nyt seuraamisen yhteydessä ja luoksetulon eteentuloja eri suunnista. Luoksetulon vauhti hyvä ainakin jos joku pitää kiinni. Jättöjä alettava treenaamaan. Tokokoe tavoite ensi keväälle samoin BH ensi vuoden projekti.

Kepo

Ollaan opeteltu olemaan suu kiinni peruasennossa. Seuraamisen täykkärit huonoja. Jäävät ok. Luoksetulo on nyt hyvä kun ei oo stoppailtu. Metristä opetellaan talvi hyppytekniikan kautta. A:n vois kiivetä ennen talvea jotta näkis miltä näyttää.

Purut 

Molemmilla työn alla.. piilolla haukkumista aloitetaan työstämään molemmilla. Uppis harjoittelee lisäksi ahkerasti hallintaa ja irroituksia.

Agility 

Kepo odottelee kovasti silmätippojen loppumista jotta päästään kisaamaan

Uppis harjoittelee ensi talven kovasti esteitä ja ohjauksia. Pitäisi varmaan joskus alkaa miettiä kontaktikuvioita siis lähinnä juoksu vai pysäri. .




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti