torstai 11. syyskuuta 2014

Tiistain agit

Tiistaina Antti piti meille treenit ACElla. Rata vaikutti kivalle ensimmäistä kolmea estettä lukuunottamatta :D (oikean puoleinen rata)



Mulle vaikeaa on juosta koiran edellä minkäänlaisiin pakkovalssi tilanteisiin kun tuntuu etten sinne millään ehdi vaikka todellisuudessa en luota koiran ottavan matkan varrella olevia hyppyjä vaan jään sitä ihastelemaan enkä siksi ehdi :D Tässäkin siis jäätiin jumiin kolmos esteen pakkovalssi valssiin ennen kuin osasin lähteä heti kakkoselta liikkumaan heti kun koira oli lukinnut takakierron ja se tekee sen kaukaa!

Meillä kepit saaneet kivasti varmuutta eikä koira ole nyt kertaakaan jättänyt niitä kesken. JESH! Myös avokulma lähetys onnistui hyvin! Sain myös onnistumaan keppien jälkeiselle hypylle (20) takakierto persjätön mikä on mulle ihan pirun vaikea ohjaus mutta tuossa radassa kepit jarrutti kivasti koiraa ja pääsin itse ottamaan hyvän etumatkan hypylle! Kokonaisuuten loistava treeni ja nyt en malttas odottaa seuraavia agikisoja jotka pieksämäellä viikon päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti