torstai 18. syyskuuta 2014

Tiistain ACE



Rata tällä kertaa vasemman puoleinen.

Rata oli muuten suht sujuva ja mukava mutta hankaluuksia ohjaajalle tuottaa nuo kohdat missä pitää tehdä valssi ja vielä liikkua samalla ettei jää itse tukkimaan koiran linjaa.. Eli tässä 3. ja 4. esteen väliin tehty valssi jossa taitavasti myöhästyin sitten 4. esteen jälkeen tulevasta valssista ja koira ehti heittää seläntakan lenkin.

Myös putkijarru on hukassa ja minun putkijarruhan on selkeä rytmitys ennen kuin koira menee putkeen ja samalla sanon KEPO. Jotta se putkesta tullessaan kääntyisi katsomaan minua. Alkuun tämä toimi hyvin mutta myöhästyin itse aina 10. esteen takakierrosta ja sitten kun sinne ehdin niin koira otti myös 3. esteen eli ampui putkelta liian pitkälle. Oma ajoitus taas valsseissa 20.-23. olin ihan helvetn myöhässä ja koira tuli huonolla linjalla takakierto muurille.

Positiivistä mainittakoon kepit jossa hyvin haki oikein sisään kun lähetin puomilta ja kesti päälle juoksun keppien päässä tosi hyvin!! Myös 17. esteen päälle juoksu onnistui loistavasti :) Tästäpä hyvä jatkaa sunnuntain kisoihin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti