lauantai 20. syyskuuta 2014

Piirinmestaruudet Suonenjoki

Tuomarina Marko Puranen

Tänään EVL3 p.215


Paikalla istuminen 10

Paikalla makuu 9,5 (lonkka-asento)

Seuraaminen 8 Hyi hemmetti miten huonoa seuraamista jälleen. Nyt ei edes edistänyt vaan ennemmin irtosi/jätätti/haahuili. Tein täykkäritkin poikkeuksellisesti ulospäin koska koira jo valmiiksi niin huonolla asenteella.

Z 8 Todella hitaat asennot!

Luoksetulo 8,5 Hmmh.. En tiedä mikä tässä vikana. Omasta mielestä ok.

Ruutu 0 Sekoitettu liike järjestys jossa luoksetulo ja hyppy suoritettiin vastakkaisessa kulmassa kuin ruutu. Merkki hyvä mutta ruutuun lähetyksessä meni hyppäämään hypyn ja jäi sinne urpona seisomaan. En jaksanut edes yrittää korjata.

Ohjattu 8 Puri kapulaa.

Hyppynouto 0 Tämä on nyt joku mysteeri. En millään haluais uskoa että tuo koira vaan sikailee.. Aloin jo epäillä onko kipeä suusta tms.. koska ei IKINÄ aiemmin ole arponut metallin nostoa paitsi ekan kerran siellä porvoossa ja nyt toisen kerran jätti kokonaan nostamatta. Koira ihan paineessa!

Tunnari 8 Haisteli kyllä ympäristöä mutta palasi kapuloille ja toi oman.

Kaket 9 Näihin tyytyväinen! En tiedä mistä piste lähti.

Siis nyt tuntu koko kokeen ajan koira tosi huonolle kehässä ei työskentele rehellisesti. Hyppynouto homma on niin omituinen että ihmetyttää todella ja ruutu on kadonnut kahdessa kokeessa ihan totaalisesti. Takki on tosiaan tyhjä ja nyt jäädään toko tauolle ja katsotaan liikkeitä myöhemmin. FMBB joukkue haku siirtyy ainakin vuodella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti