torstai 29. toukokuuta 2014

Tokon täyteinen torstai..

Aamulla iskän pihassa suoria luoksetuloa. Nyt oon keksiny miten näitä voi palkata lelulla ilman että koira alkaa himmailla/kytätä palkkaa!!

Ohjatun pitoa/palautusta. Kapulan palautukset toimii nyt yhtä hyvin kuin suora luoksetulo. Toivotaan että tämä tuo nyt toivottua vauhtia myös oikeesti siihen ohjattuun!

Seuraamista taas niin että kasvatan koiraan vähän painetta alkuun. Tässä helposti vetää jo vähän yli ja kuumuu niin että puree käsiä :D Haluan kuitenkin että on "pakkomielteistä" päästä seuraamaan jotta vire säilyy koko seuruun ajan ja myös näin ollen saan nopeat jäävät. Paikkaan treenataan edelleen sillä vieläkin helposti edistää ja jää perusasentoihin liian eteen. Yleensä 1-2 kunnon käräytystsä riittää ja skarppaa + pitää oikean paikan :)

Illalla vielä kotipiha treenit joissa tunnarin pitoa ja palautus peliä. Edelleen alkaa puremaan kun nostaa vähän virettä kierron kautta. Mut näitä pitää päästä tekemään lisää kentälle ruudun/merkin yms.. tehtävien kautta lisää! Palautus pelissä kivasti jo palauttelee mutta kun palkan viive kasvaa alkaa edessä pyöritellä kapulaa.

Luoksetulon stoppeja makupalanheitoilla. Ihan ok.. ohjaajan pitäisi ehkä muistaa välillä myös niitä suoriapalkkoja!

Jääviä makupalanheitto pelinä. Lähinnä vaan asentojen erottelua tietysti myös nopeutta mutta en nillittänyt kuin maahanmenon nopeudesta..

Istumista lelupalkalle eteen ja muutama niin että mulla lelu kädessä ja palkkaa kun katsoo eteenpäin.. Vähän vaikeutti kun palkka olikin minulla mutta pakkohan tässäkin on edetä :)


Päivällä tokokoe turistina ja en malttas ottaa niitä SM:iä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti