lauantai 31. toukokuuta 2014

Tokoa Veeran ja Jaanan kanssa

Vuorelassa kimppatreenit tyttöjen kanssa.

Kepon treenivuorossa seuraaminen, ruutu, tunnarin palautus + haistelu, ohjattu ja häiriöasennot.

Aloitittiin seuraamisella jossa alkuun liikkeelle lähtöjä ja nopeita pysähdyksiä (eli paikan natsittamista ;) ) Arvasin että alkaa keulimaan koska aloitettiin tällä liikkeellä. Seuraamisessa myös juoksua ja hidasta käyntiä sekä täykkärin hinkkaamista.. Edelleen tekee täykkärin hitaasti ja nyt kun olen tehnyt puoli käännöstä ja pysähtynyt (käyttäisi takapäätään paremmin) istuu myös hitaasti >:| Nuo käännökset olisi kyllä saatava kuntoon. Hauskinta tässä on huomata että kun koira oikealla paikalla mä en enää nää sitä ollenkaan :D Miten niin iso maha?!

Ruudussa vein taas merkille ja lähetys vasemmalle. Tytöt heittelivät leluja ja kapuloita matkalle  ja lisäksi olin ruutua rakentaessa laittanut häiriömerkkejä ruudun viereen. Hienosti löysi eikä mennyt "ansoihin". Meni vielä hyvälle paikallekin kun eilen jäi kykkimään vas. lähetyksessä ruudun etulinjaan.

Tunnarin palautus peliä. Heitin oman ja pyysin vaan hakemaan ja aina kun palautti niin heitin namin josta taas palautti kapulan. Tässä piti hyvin. Sitten muutama "temppu" eli seuraamista, ruutua ja merkkiä ja heti alkaa pureskella kapulaa >:| Juu ei auta kun vaan treenata! Näitä treenataan ensi viikolla kyllä joka päivä!!

Tässä välissä pidettiin tauko

Sit jatkettiin häiriöasentoihin missä skarppasi tosi hyvin. Aloitettiin makuulla jossa Veeran lihapullat meinasivat alkuun olla liian suuri houkutus ;) Sain kuitenkin keskeytettyä napostelu yrityksen ja sen jälkeen kyllä sulki häiriköt tosi hyvin pois. Tehtiin myös istuminen sekä seisominen. Näitä voisi alkaa liittää piiloon menoon ja Z-liikkeeseen. Myös ne takana tapahtuvat häiriöt pitäisi kokeilla!

"Tavaratunnari" jälleen. Paljon leluja ja kapuloita. Oma piilossa Kepon oman lelun alla. Taas liian vaikea ja itseluottamus loppuu kesken. Tarjosi ohjatunnoudon kapuloita ja muutaman väärän. Helpotettiin niin että laitettiin kapulaa enemmän näkyviin ja hienosti löysi oman. Näköjään näitä vaan jatkettava jotta saadaan itsevarmuus tehtävään. Toisella teki paremmin missä oma piilossa purkinkannen alla.

Ohjatussa samanlainen treeni kuin eilen eli liikkuri jää seisomaan haettavan kapulan viereen. Tänään siis oikean haku. Ei mitään ongelmaa :) Kelpo selvästi ajatellut asiaa. Toinen haku muuten samalla tavalla (edelleen oikea) mutta heitin itse keskikapulan koiran seisoessa merkillä eikä tässäkään mitään :) Mitähän jäynää tähän seuraavaksi keksisi?

Huomenna olen vannonut pitäväni vapaapäivän treeneistä ja niin aionkin tehdä :) Ensi viikolla treeniohjelma sisältää eritysesti seuraamista, kapuloiden pitoa, tunnarin haistelutreenejä, kaukoja ja "jättämistä" sekä Z-asentoja. Sisänyhräyksenä jatketaan maahanmenoja/sivulle nousuja!


"Pusuja ystävälle" -12


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti