perjantai 7. maaliskuuta 2014

SM treenit

Haettiin joukkuepaikkaa SM:iin ja ensimmiset treenit oli jo nyt!

Keskiviikko ilta siis Ponderahallilla.

Tehtiin kaikki muut liikkeet paitsi Z.

Hyppynoudossa alkuun taas kuuntelua kapulan heiton jälkeen. Kuuntelusta voisi aina vaikka kehua ;) ja itseasiassa tuli tänään mieleen miksi en vapauttaisi kapulalle vasta kontaktista.. Hmmh..

Luoksetulossa maahanmeno vajaa.. Hitto nyt vielä joku maahanmeno ongelmakin.. Seisominen hyvö mistä pallopalkka. Maahanmenoja erikseen sekä sivulta että edestä..

Kakeissa samalla tavalla Hertan kuin Outin kanssa tiistaina. Hertt siis käskyttää myös ja Kepolle taas vaikeaa.. No hyvää tekee :)

Ohjattu vas. haku. Ihan jees. Matkalla kerran pyöräytti kapulaa suussa.

Ruudussa jostain syystä käänti lattiassa olevan teipin jälkeen :D Kettu! Pitää tehdä pitkästä matkasta lelulle juoksutuksia kunhan ulos pääsee!! Telkkisten ruutu pannassa toistaiseksi!

Tunnarissa taas ihan paskoja tunnareita vaikka olevinaan ollaan vahvistettu pelkkää haistelua Christan koulutuksen jälkeen.. En tiedä mikä meni vikaan mutta ei tuo kyllä liikkeeseen ollenkaan apua.. TYPERÄ TUNNARI!!

Seuraamisessa liian edessä koko seuraamiskaavion. Pakko tunnustaa ettei olla treenattu tätä ja nyt otettava työn alle. Mietittiin myös vaikuttaako mun maha minkä verran tuohon koiran paikkaan ja lisäksi olen vaihvistanut niin paljon kontakti että koira asettelee ensin pään ja sitten vasta takaosan.. uups.. TYÖSTETÄÄN!!

Loppuun vielä häiriö tunnari niin että kaikki vie oman kapulan piiitkään riviin ja laitettiin koirat vuorotellen omalle. Kepo kanteli vähän mitä sattuu.. Skarppasi kuitenkin toistoilla..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti