maanantai 17. maaliskuuta 2014

Keskiviikon rullatreenit

Jottei elämä kävisi liian tylsäksi niin ollaan Kepon kanssa päätetty alkaa hakuilemaan (tai saattoi olla että ohjaaja päätti... :D ). Tästä innostuneena sitten Sarin luona rullailmaisua kokeilemassa.

Tehtin vaan niin että Sari meni kyykkyyn vähän matkan päähän rulla kädessään ja minä lähetin koiran hakemaan rullan. Kun palautti minulle "laitoin vielä näytölle" josta sai palkan Sarilta. Näissä ei ollut mitään ongelmaa.

Sit siirryttiin metsään jossa Kepo näki "ukon" menevän piiloon ja lähetin. Siellä ukolla olisi pitänyt malttaa pysyä niin kauan kuin mamma pääsee perille mutta Kepon äitiriippuvaisuus puski taas esiin ja vaikka Sarilla oli namit niin Kepsuli tuli tarkistelemaan missä se mamma on tulossa.. Näitä tehtiin 2 kertaa.

Viimeisellä "ukolla" katsottiin vähän matkaa poistumista ja käännettiin koira pois. Käännyin takaisin ja Sari näyttäytyi vielä "haamuna" jonka jälkeen lähetys. Hienosti irtosi ja hassu Kepo piippaa ihan kun on niin kiire ukolle.. Silti kävi vaan Sarin luona ja alkoi sitten taas etsiä mammaa ja kuikuili missä se on tulossa.. Tähän maalimiehellä pysymiseen mietittiin jatkoon maahan- käskyä jolloin saisi rauhoittumaan.. 


Rin hakutreeneissä -10(?)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti