torstai 27. helmikuuta 2014

Esineruutua ja lenkkeilyä

Koska eilen oli taas niin ihanan keväinen ilma ja metsät on sulaneet melkoisen hyvin päätettiin Outin kanssa aloittaa esineruudun treenaaminen. (Onneks Outi asuu keskellä metsää niin on lääniä minne polkea ;) )

Kepolle haluaisin nyt opettaa niitä SUORIA pistoja koska aiemmin olen sen vaan sinne ruutuun tökännyt ja koira on seikkaillut esineitä etsien miten sattuu.. Aloitetiin siis niin että toin koiran ruudun oikeaan kulmaan jotta se näki esineiden viennin. Ensin siis vietiin vasemman takakulman esine ja edettiin niin että esineen viejä vie viimeisenä sen esineen mille koira lähetetään ekana.

Kepo oli ihan hulluilla kierroksilla ja piippasi ja tärisi esineiden viennin ajan. Pelkäsin että intoa on taas enemmän kuin älliä mutta kuinkas sitten kävikään..

Hienosti haki esineet ja melko suorin pistoin. Paras näistä tietysti se ensimmäinen minkä viennin muisti vielä hyvin. JESH! Oli ihan huisia ja vaikka samantien aloitettiin Outin esineillä koira tajusi mitä oli tekemässä eikä vetänyt ruudussa vaan rinkiä! Tuhina kuului hyvin joten nenä auki siellä oltiin :)

Tehtiin vielä loppuun yksi yhden esineen vienti jotta saatiin koira vielä suoraan esineelle!


Molemmat koirat pääsivät vielä tunnin lenkille Outin koirien kanssa!




Pojat kesällä -13



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti