lauantai 25. huhtikuuta 2015

Tehotyttöjen tehotreenit

Tanjan kanssa kahteen tuntiin vetäistiin 5:den koiran treenit. Treeneihin mahtui jälkiä, tottista ja tokoa!

Uppis pääsi tekemään elämänsä toisen jäljen Tanjan valvovan silmän alla. Nyt alkuun namitettettiin sekä kanta että päkiä tuplanameilla jotta varmasti viipyy askeleessa ja harvennettiin vaan kaksi namia per askel loppua kohden. Uppis hitusen turhautui muutamassa kohdassa ja ehti katsella maisemia.  Jälki oli ehkä liian pitkä vielä ja mun askeleet oli turhan vierekkäin. Mut ahne se edelleen on ja tästä on hyvä jatkaa :)



Kepolle luoksetulo, tunnari ja seuraamista + "ilmo", eteenmeno ja BH paikallaolo.

Luoksetulossa ylläripalkka stopista apparilta ja vaikka lähti aika reippaan näköisesti niin reagoi hyvin käsimerkkiin.

Tunnarissa rivi missä liikkeenomainen aloitus. Kuitenkin liike niin että menin itse lähemmäs kapuloita ja palautuksen jälkeen heitin namin poispäin kapuloista ja laitoin oman takaisin.  Putkiaivo koira ilmaisi oman tyylikkäästi jälkikeppinä eli meni maahan :D siinä sitten odoteltiin niin alkoi myös palauttamaan että pitääpä muistaa ettei kokeile Kepolle jäljelle ikinä tunnareita kepeiksi..

Seuraamisessa oli tosi kiva asenne!! Ekassa juoksussa lipsahti vähän eteen mutta korjasi senkin huomautuksesta.  Täykkärit oli hyviä!! Jes! Pitäisi tehdä kylläsken pidempää kaavioo ennen bh koetta.

Ilmossa ei ongelmaa, eteenmenossa hukkasi palkan eikä osannut mennä suoraan vaan kampesi keskelle kenttää. Urpo!!

Paikallamakuussa alkuun levoton mut paransi loppua kohden. Ehkä se siellä pysyy ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti