torstai 2. lokakuuta 2014

Pk-juttuja

Tänään treenattiin pk-kaavio joka siis MULLE vaikea :D , pudotettua esinettä ja tarkkuusetsintää.

PK-kaavio ensin ilman koiraa. Vaikeinta muistaa askelmäärät ja milloin sai tehdä asioita itsenäisesti ja milloin piti odottaa tuomarin lupaa..

Säännöt + kaavio

Tehtiin myös kerran koiran kanssa ja seuraaminen ei kyllä ihan priimaa.. Nyt vaan haluisin että seurais ees vähän innostuneemman näköisenä joten en ala natkuttaa tästä!

Kytkettynä seuraamista pitäisi erityisesti harjoitella sillä Kepo alkaa palkata itseään siihen hihnaan liikkeen loputtua :D ja henkilöryhmää koska en ihmettelisi yhtään jos tuikkaisi nenänsä jonkun käden alle rapsuteltavaksi..

Pudotettu esine oli tänään pannulappu. Ensin jätettiin se yhdessä ja sit seuruutin pois ja lähetin. Toisella kerralla näytin kesken seuraamisen tiputuksen ja sitten lähetin hakemaan. Molempien noutojen lähetys hyvä eli lähtee innolla ja tarttuu esineeseen, MUTTA mälvää ja tappaa koko palautuksen ajan sekä palauttaa hyppäämällä mua vasten.. UUPS! Tämä ehkä juontaa juurensa siitä että aikoinaan leikin sen kanssa esineillä jotta toi ne mulle rivakammin.. Nyt sitten korjaillaan tätä.. Ja kokeilen tähän lasten vanhaa kenkää!!

Tarkkuusetsintä 20 sentin kolikolla. Sari ihan alkoi hurjimaan kun ehdotti että poljetaan pieni alue ja katsotaan mitä tapahtuu.. No ekalla kerralla haisteli kyllä mutta oli vähän pihalla mitä etsi (kaatoi merkit joilla alue oli merkattu yms..) Näytettiin uudestaan esinettä ja "lähetin" etsimään. Kappas. Sieltä hienosti tassu ilmaisu :O A) Koira jolle tehty vain sisällä esineen ilmaisua käytti sitä heti ulkona B) Oon kerran tehny poljetun alueen missä namia ja pysyi siinä hyvin! HUH! Vähän olin koiraan tyytyväinen! Nyt tästä on hyvä jatkaa :)


Illalla iltaruoka pelinä erilaisten esineiden pitoa (kenkä ja lapanen) ja kolikon ilmasua. Alkuun tein niin että kun alkoi tassulla kouhaisemaan pyysin (hyvin kauniisti ;) ) maahan. Kuitenkin kolikko joutui millon mihinkin kohtaan koiraa (viereen, alle / jalkojen väliin) joten minuutissa aika vaikea etsiä missä se on :D Teinkin sitten niin päin että pyysin koiran maahan ja laitoin kolikon jalkojen väliin ja kysyin missä. Kun koski kolikkoon nenällä niin naksuttelin. Katsotaan mihin johtaa ;)

Oon kyllä nyt ihan innoissani näistä uusista jutuista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti