keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Tokoa

Outin kanssa koulun kentällä.

Siis miten se voikaan olla että aina ne treenit alkaa kusta sitä enemmän mitä lähempänä kisat on.. Jos tämä on merkki samanlaisesta fiaskosta kun mitä mikkelissä käytiin esittämässä niin olisi viisaampaa luopua koepaikasta nyt! Ennen mikkelin koetta Kepohan alkoi "oireilla" sikailemalla esim merkit.. No tänään se meni kyllä merkeille mutta ruudun merkille jäi ihan ketuilleen kun ruutu vetää niin paljon ja ohjatussa se ei hakenut millään vasenta. Eli eipä taas kovin kova luotto tuohon koiraan ole, lisäksi pääsi piiip melkein joka merkille! HUOH! No pitänee luottaa siihen että olen kuitenkin purkanut sen hyvin ennen suoritusta ja toivoa että luokka on kahdessa osassa..

Luoksetulolla aloitettiin missä jätin leluja ja kapuloita matkalle. Kävin palkkaamassa maahanmenosta. Sitten jatkettiin ruutuun jossa jäi merkille ihan vinoon kun ruutu veti niin voimakkaasti. Korjailin siinä sitten merkkiä enkä voinut sitä ruutuun päästää. Tehtiin väliin ohjattu missä idea että koira merkille kääntyessään näkee ruudun haettavan kapulan puolelta ja vas. haku. Lelut ja merkit jätettiin paikoilleen ja lähdin tekemään ohjattua. Merkki ihan jees mutta kun piti noutaa lähti koira tarjoamaan leluja muita merkkejä yms.. ja taisteliin asia sitten loppuun varmaan 10 lähetyksellä.. Silloinkin vielä koira jäi arpomaan kapulan nostoa ja kyseli että tämäkö varmasti. En halunnut aiheesta tapella sen enmpää joten jätettiin siihen. Huomenna varmaan vielä pakko jonkinlainen nouto tehdä..

Tunnarissa piilotettiin kaikki kapulat ympyrän muotoon lehtien alle ja ensin koiran hammas kävi ensimmäisessä kapulassa joka osui kohdalle mutta luojan kiitos ei sitä nostellut vaan viisaana lähti etsimään omaa ja hienosti sen palauttikin! Ei edes purrut! JESH! Loppuun vielä Z- missä hämykäskyjä ja maa+istu. Hyvin kuunteli.

Outi vielä loppuun haukutti Kepoa ja naurettiin sen ajokoirahaukulle :D Mä en tiedä miten siitä saisi kaivettua sen oikean haukun :D


Kepon oma käsitys perusasennosta hallilla talvella -12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti