sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Pondera tokot

Tää tokon treenaminen on kyllä hyvin omistuista nykyään.. Siis kun ei ole selkeitä tavoitteita niin ei oikein tiedä mitä treenais.. Liikkeissä parannettavaahan aina on mutta jos seuraava koe on vasta keväällä niin en saa motivoitua itseäni nyt laittamaan asioita kuntoon. Tällä hetkellä tehdään tokoa "vaan" sen takia et koira pysyis lapasessa ja ihan suhteen takia..

Luoksetulo: Infaaltion kokenut seisomisen käsimerkkiin lisätään myös suullinen käsky. Pihahumpan yhteydessä testattu myös pelkkä suullinen toimivaksi ja saataispa rikottua perus koekaavaa vaihtelemalla käskyjä suullisten/käsimerkkien välillä ;)

Noutokapulan palautuksia (sekä heitettyjä että vietyjä): Palkkauksena tämä uusin "sosiaalinen palkka" (eli heittäydyn kyykkyyn kesken palautuksen) Toimii!

Paina-käskyn vahvistamista naksutellen. (Eli pää maahan. Myös seisomisesta pitää mennä suoraan pää maahan) Tän käskyn yhdistän ruudun maahanmenoon sillä nyt kahdessa kokeessa saanut huomautuksen liian hitaista kyynäristä. Lisäksi treenataan kyynärien maahan painamista paikoista missä tassut jäävät kyynärien yläpuolelle eli esim kynnyksen päältä jotta ne kyynärät ihan oikeasti menevät maahan.

Z seuraaminen häiriössä ja yksi ylläri asento. Istuminen. Oli vielä tosi hyvä ja nopea. Miksi ei ikinä kokeessa tällaisia?!


Tokossa seuraava tavoite koe maaliskuu-huhtikuu..


21.12.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti