lauantai 4. tammikuuta 2014

Tokoa ja mätsäilyä..

Tää viikko ollaan piiperretty tokoa lähinnä hallilla ja tänään ulkona.

Jos tekis kokonaiskatsauksen liikkeisiin ja miettis mitä hios ennen pmäen koetta joka siis maananaina..

Seuraaminen: Me treenataan tätä ihan liian vähän! Jotenkin tuntuu etten halua puuduttaa koiraa liialla seuraamisella ja toisaalta se paikka on edelleen ajoittain aika edessä eikä mulla ole VIELÄKÄÄN selkeetä suunnitelmaa mitä sille teen.. blaah..No tällä seuruulla mennään vielä..

Z: maahanmeno parantunut, muut jäävä ihan paskoja. Hitaita eikä teräviä. Näissäkin johtuu ajoittain siitä että valuu seuraamisessa niin eteen. Istumisen tassut ihan perseestä edelleen!!

Luoksetulo: Tätäkin treenataan ihan liian vähän! Stopit kisoissa huonoja. Pitää tehdä vielä ennen koetta palkattuja seisomisia piiiitkällä matkalla.

Ruutu: Tällä hetkellä varmin liike. Vas. lähetykset parantuneet huimasti eikä mene enää sivusta sisään! JESH! Myös merkistä tykkään :)

Ohjattu: Nyt ollaan tehty oikeestaan aina vas. noutoja. Nyt sitten toissapäivänä kokeilin oikeaa niin meni keskelle :O ou nou!! Tänään pihalla teki paremmin mutta oli niin liukasta että joutu kiertämään yhden pusikon jotta pääsi palauttamaan. Loppu ravilla, yök! ja ihan vinoon eteen! Pelkkää eteentuloa pitänee harjoitella niin että älyis korjata suoraksi itsensä.

Hyppynouto: Viimeks alkoi sylkeä metallia?! Mitä vit..?! Muutaman hetsausnoudon jälkeen otti taas suuhun.. Toivotaan että hetkellinen mielenhäiriö..

Tunnari: Pään sisäinen klikki selvitetty ja nyt  pystyy jo kisamatkalla tekemään HYVIÄ tunnareita. Asenne kapuloille vähän liiankin innokas mutta pääasia että edes yrittää ja haistelee!!

Kaket: Ollaan treenattu seiso-istu peruuttamista mutta ei edelleenkään peruuta pitkästä matkasta mutta jospa ajatus ois oikeesti taaksepäin. Tätä tehtävä vielä ennen koetta ja muistettava palkata myös niitä muita hyviä vaihtoja.

Nyt taas treenattu aika paljolla palkalla joten pitänee vielä ketjuttaa jotain ennen koetta.


Kaukojen seiso hallilla -12Tänään käytiin mätsärissä treenaamassa kajaania varten. Kepo oli hiirween nätisti kehässä kun opetettiin se kyttäämään mua yleisöön ;) Peitsas kyllä ihan järkyttävän pahasti josta tuomarikin huomautti.. Nyt siis treenattava ravaamista sekä toivotaan että ensi viikon hieronta auttaa myös!

Kaunokainen keväällä -12


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti