torstai 5. syyskuuta 2013

Tokottelua..

Outin kanssa kasurilan rinteiden parkkiksella tokoilemassa.

Kepo teki alkuun ihan vähän vaan seuraamista. Tästä ollaan tehty tapa jotta koiralla asennetta työskennellä ja pitää kontaktia. Kaikki alkaa aina seuraamisesta :)

Aloitettiin ruudulla missä lähetys oikealle. Lähti taas hyvin merkiltä mutta pysähtyi aivan etulinajn päälle. Olin sitten hiljaa ja annoin tarjota paikan taaemmas. Ennen koetta vielä tehtävä paikkaa.

Ohjatussa vas. nouto. Hyvä! Palautuskin hyvä mutta kehuen tuli rivakasti.

Hyppynoudossa vinot heitot molemmille puolille. Tosi hyvin haki esteen molempiin suuntiin. JEE!

Tunnarissa ensin 2 haistelu treeniä läheltä mitkä meni loistavasti! Haistelu mennyt eteenpäin hurjasti. Sitten halusin kokeilla sellasta että kapulat viedään tosi kauas ja lähetän koiran omalle.. Joo ei mennyt ihan niin kuin ajattein. Vauhti tuli niin kovaksi että meni yli kapuloista ja palautti varmaan 3-4 väärää kunnes toi oman. Näidenkin välissä kerkesi tehdä ruudun, merkin, hypyn ja palauttaa ohjatun :D Urpå <3 No kunnaill loppuun vedettiin ja näitä pitää tehdä kokeen jälkeen lisää!


Nyt ennen koetta pitää vielä hinkuttaa pikku juttuja ja tänään vielä tarkoitus tehdä viimeinen "isompi" treeni. Lauantaina ollaan häiriö koirina voittajan kokeessa joten la treenataan enää pelkkä paikalla makuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti